Bir Tepki de İzmirli Alperenlerden

Bir Tepki de İzmirli Alperenlerden
  • 17 Haziran 2016 09:30

İstanbul Alperen Ocakları’ndan gelen ‘yürütmeyeceğiz’ açıklaması tartışmalara neden olurken Onur Yürüyüşü’ne bir tepki de İzmirli Alperenler’den geldi.

İstanbul’da 26 Haziran’da LGBTİ bireylerin yapacağı Onur Yürüyüşü öncesi Alperen Ocakları’ndan gelen açıklama gerginlik yaratmıştı.

Alperen Ocakları Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, LGBT’nin onur yürüyüşüne engel olacaklarını açıklamıştı.

Tartışmaların ardından bir açıklama da İzmir Alperen Ocakları’ndan geldi. İzmir Alperen Ocakları Başkanı Taner Kayaoğlu, Onur Yürüyüşü’ne sert tepki gösterirken, tavırlarının 7’den 70’e destek gördüğünü ifade etti.

Kayaoğlu, “Terör olayları ve çocuk İstismarı olmak üzere çeşitli olaylar karşısında sessiz kalındığı iddiasıyla bizleri suçlamaya çalışıyorlar. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın terör suçluları ve çocuk istismarcılarının idam edilmesi için 2 milyon imza topladığından haberleri yok mu?” ifadelerini kullandı.

Kayaoğlu, ‘”Onur yürüyüşü adı altında düzenlenmek istenen toplumsal dejenerasyon faaliyetine gösterdiğimiz tepkiye Türk milleti de sahip çıktı. İzmir’de kiminle görüşsek bu konuda gösterdiğimiz tepki için 7’den 70’e tebrik ediyor. Halkımızın bu dejenerasyon faaliyetine sessiz kaldığını, görmezden geldiğini düşünüyorlar. Ancak aziz Türk milleti ”Onur” kelimesinin karşılığının bu tip organizasyonlar olmadığını çok iyi biliyor” diye konuştu.

AHLAK VE KÜLTÜR EREZYONU
Kayaoğlu sözlerine şöyle devam etti: ”Sizlerin de bildiği gibi 19 ve 26 Haziran tarihlerinde İstanbul’da sözde Onur Yürüyüşü adı altında bir eylem gerçekleştirilmek isteniyor. Bu yürüyüşün amacı kesinlikle bir kişisel hak veya özgürlük değildir. Bu yürüyüşün amacı, Ahlaksızlığı toplum içerisinde yaymak ve ahlaksızlığın insanlar arasında normal görülmesini sağlamak yolu ile milletimizi sosyolojik bir ahlak-kültür dejenerasyonu içerisine çekmekten başka bir şey değildir. Nitekim ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de “Milletler parasızlıktan değil, ahlaksızlıktan çökerler.” sözü ile bu konuya dikkat çekmiştir.”

2 MİLYON İMZA TOPLADIK!
”Kuruluş gayesi Türk-İslam kültürünün muhafaza edilmesine hizmet etmek ve bu felsefe doğrultusunda bir medeniyet inşa etmek olan Alperen Ocakları’nın bu ebleh topluluğa karşı da, İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanımızın şahsında, tavrını net bir şekilde belli etmiştir” diyen İzmir Alperen Ocakları Başkanı Taner Kayaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı
”Türk milletinin örfünde, adetinde inancında bu tür sapık anlayışlara yer olmadığı; bu necip milletin bu net tavra sahip çıkışı ile bir kez daha gözler önüne serilmiştir. Bizim bu tavrımız üzerine bazı dergi müsvetteleri, sözde sanatçı ve politikacılar çeşitli mecralardan kurumumuzun başta “Terör olayları” ve “Çocuk İstismarı” olmak üzere çeşitli olaylar karşısında sessiz kaldığı iddiasıyla bizleri suçlamaya çalışmışlardır. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın terör suçluları ve çocuk istismarcılarının idam edilmesi için 2 milyon imza topladığından haberdar olsa da “Çamur at izi kalsın” anlayışı ile başta Sayın Genel Başkan Yardımcımız olmak üzere Vakfımıza zarar vermeye çalışmaktadırlar. Ancak; Bizim Ocak Dergisi ile başlayan, Nizam-ı Alem Ocakları olarak devam eden ve günümüzde Alperen Ocakları adı altında faaliyetlerine devam eden kurumumuz, kuruluşundan bugüne kadar olan temiz mazisinde tek bir kara lekesi olmadığı gibi bu günden sonra da kirletilemeyecektir.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  MALİ HİZMET KALİTESİNDE YÜKSELİŞ: FİLİZ BAŞKAN MALİ TABLOYU AÇIKLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.