BİR ÇALLI’DAN DA FEDAKARLIK

BİR ÇALLI’DAN DA FEDAKARLIK
  • 9 Ağustos 2019 18:01

ANTRENÖR BOŞ SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI 

 Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çal Belediyespor, transfer çalışmalarını olanca hızıyla sürdürürken, Teknik Patron Aydın Yalabık’ın yardımcısını da buldu. Antrenör Ali Yalabık, Siyah beyazlı kulüp ile nikahlandı. Aslen Çal’ın Süller Mahallesi’nden olan Ali Yalabık, boş sözleşmeye imza attı, “Bu sezon fedakarlık sezonu olacak. Bien de bir Çallı olarak gereken fedakarlığı yaptım. Yuvama geldim. Babam, Çal Belediyesi’nde çalıştı. Belediye Başkanı  Fethi Akcan’ın hatırı, Çal’ın hatırı var. Kulüp Başkanı Adnan Tatar’ı çok taktir ediyorum. Tüm bu nedenlerden dolayı Çal ile anlaştım, çok mutluyum” dedi. 

İSKELET KADRO KORUNDU 

Çal Belediyespor, iç transferde Ömer Kabaca, Osman Özdemir ve kaleci Burhan Koçer ile de nikah tazeledi. Başkan Adnan Tatar, “Geçen sezon ki iskelet kadromuz korundu. Yeni takviyelerle iyi bir kadro oluşturuyoruz” derken, tecrübeli futbolcular Osman ile Ömer ise, be sezon takımın 3.Lig’e çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.