Beş milletvekiliyle miting gibi açılış!

Beş milletvekiliyle  miting gibi açılış!
  • 1 Mart 2019 20:54

CHP’nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisinin kurdele kesimine katılan milletvekilleri Bayır, Bakan, Arslan, Beko ve eski vekil Çam, Menderesli seçmenlerden oylarıyla destek vermelerini istedi

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisi açılışı, miting havasında geçti. İYİ Parti yöneticilerinin de katıldığı tören, biri eski, beş milletvekilinin katılımıyla adeta gövde gösterisine dönüştü. CHP Milletvekilleri Murat Bakan, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Kani Beko ve eski Milletvekili Musa Çam, sokağa sığmayan seçmenlere hitaben yaptıkları konuşmalarda, Menderes’in de Türkiye’nin de bugünkü zihniyetten kurtarılması gerektiğini, oylarıyla ilçede Mustafa Kayalar’a ve Büyükşehir’de Tunç Soyer’e sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Korku imparatorluğu çökecek

CHP İlçe Başkanı Gizem Candan’ın açılış konuşmasından sonra söz alan Milletvekili Murat Bakan, “Önce Menderes’te, sonra Türkiye’de, korku imparatorluğuna çökerteceğiz. Mustafa Kayalar, Menderes’i mutlu insanların şehri yapmak için sizden destek bekliyor. Kayalar’a sahip çıkalım” dedi.

Milletvekili Ednan Arslan ise 2014’te CHP’nin Menderes’te seçimi kaybetmesini bir kaza olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: “Artık dayanışma, güçlü olma zamanı. Yol kazası sonucu kaybettiğimiz beş yılı telafi etmek için ant içtik. Mustafa Kayalar’la Menderes Belediyesi’n CHP bayrağını dikeceğiz. Mendereslilerden rekor oy bekliyoruz.”

Beş milletvekiliyle  miting gibi açılış!

Bizim Mustafa, 1 Nisan’da başkan

Milletvekili Tacettin Bayır ise törene katılan coşkulu kalabalık karşısında çok duygulandı, “Menderes, Menderes olalı böyle bir seçim ofisi açılışı görmedi. Ben 36 yıldır siyaset yapıyorum, ben de görmedim” dedi. Bayır, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu güzel tablo, Mendereslilerin CHP belediyeciliğini özlediğini gösteriyor. Mustafa Kayalar, sizlerden biridir. Bu toprakların insanıdır. Bizim Mustafa, 1 Nisan’da Menderes’in Belediye Başkanıdır.”

Milletvekili Kani Beko, AKP hükümetine çattı; iktidarın, tüm Cumhuriyet kazanımlarını sattığını anlattı. Beko, “Ülkeyi mahvedenleri ve onların Menderes’teki uzantılarına oy yok. Mustafa Kayalar, Menderes’i Menderes yapmak için yola çıktı. Bu yolda ona destek vermek, hepimizin görevidir” diye konuştu.

Eski vekil Musa Çam da “Mahallemizin çocuğu” dediği Mustafa Kayalar’ın Makine Mühendisi olduğunu, beş yıl Belediye Meclis üyesi olarak çalıştığını anlattı, şunları söyledi: “Beş yıllık kaybı tolere etmek, sizin elinizde. 31 Mart’ta, çocuklarımızın geleceğini oylayacağız. 1 Nisan’da her şey çok güzel olacak.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ

Menderes ihmal edildi

Başkan adayı Mustafa Kayalar, 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Son beş yılda fazlasıyla ihmal edilen Menderes’i, bu kötü yönetimden kurtaracağız. Mendereslilerin özlediği hizmet odaklı belediyeciliği getireceğiz. 31 Mart’ta kazanan, bizimle birlikte Menderes olacak” dedi. “Cumhuriyet Halk Partisi, halkın partisidir. Halkın kapısı da her zaman, herkese açıktır” diyen Kayalar, şunları söyledi: “Hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun, tüm Mendereslilere, eşit hizmet götüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Sadece partililerimizden değil, daha aydınlık, insanların yüzünün güldüğü Menderes’te yaşamak isteyen herkesin oyuna talibim. Çocuklarımıza, kadınlarımıza, en çok da gençlerimize özel projeler geliştirdik. Mevcut yönetim, halktan uzak, Menderes’in sorunlarından bihaber, küçük bir çevreye hizmet eden belediyecilik anlayışına sahipti. Öyle ki, Hükümet yatırımlarıyla başlattıkları hastaneyi dahi bitiremediler. Biz Büyükşehir ile uyum içinde çalışarak, Menderes Belediyesi tarafından gelmesi engellenen hizmetlerin hepsini alacağız. Sosyal projelerimizle herkese dokunacağız. Özellikle tarım ve turizmde Menderes, hak ettiği yere gelecek. El ele, omuz omuza vererek, 31 Mart’ta halkı canından bezdiren belediyecilik anlayışından kurtulacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.