Bergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldı

Bergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldı
  • 14 Ocak 2021 16:08

Kadim şehir Bergama’nın geçmişten aldığı güçle, gelecekte daha düzenli olması için vizyon projeler hazırlayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun  sözünü verdiği Zeytin Park için düğmeye basıldı.  İlçenin orta yerinde bakımsız bir şekilde duran vakıf zeytinliği tarihi şehir Bergama’ya yakışır bir şekilde yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Vakıf zeytinliğine yapılacak olan Zeytin Park Projesi için Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven ile saha incelemesi yapan Belediye Başkanı Koştu, “Asırlık zeytin ağaçlarının bulunduğu sahayı, ‘Zeytin Park’ adı ile ilçemize yakışır bir şekilde, zeytin ağaçlarını koruyarak doğal bir park haline getireceğiz. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde hemşerilerimize sözünü vermiş olduğumuz bu projemiz, tarihi ilçemiz Bergama’da sosyal yaşamın kalbinin attığı önemli bir lokasyon olacak. Bu projemiz ile yıllardır atıl bir vaziyette duran bölgede hem asırlık zeytin ağaçlarını koruma altına almış olacağız. Hem de vakıf zeytinliğini şuan içerisinde bulunduğu bakımsız durumdan kurtarmış olacağız” dedi.

ATA YADİGÂRI TARİHİ CAMİLER VE YAPILAR İÇİN İNCELEME

Zeytin Park Projesi için sahada proje üzerinde çalışma yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Vakıflar Bölge Müdürü Muzaffer Ataseven ve beraberindekiler ayrıca Ulucami, Bedesten, Hacı Hekim ve Emir Sultan Cami restorasyon çalışmaları içinde incelemelerde bulundular.Bergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldıBergama’da Zeytin Park için düğmeye basıldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.