Bergama Belediyesi ve BERKSAV’dan işbirliği mesajı

Bergama Belediyesi ve BERKSAV’dan işbirliği mesajı
  • 10 Aralık 2019 12:30

 

Bergama Belediyesi ve Bergama Kültür ve Sanat Vakfı olan BERKSAV, tarihi kent için yapılacak sanat ve kültürel çalışmalarda işbirliği mesajı verdiler.

Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nın (BERKSAV) yeni yönetimi tarafından Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya bir nezaket ziyaretinde bulunuldu. Başkan Hakan Koştu, BERKSAV’ın yeni dönem Başkanı Gökhan Gönlügür ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileğinde bulundu. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Hakan Koştu ve BERKSAV Başkanı Gökhan Gönlügür bir süre sohbet ederek karşılıklı görüş alış-verişinde bulundular. Her iki başkan, Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Türkiye’nin en önemli marka şehirlerinden olan Bergama’da yapılacak olan kültürel ve sanatsal çalışmalarda işbirliği içerisinde olunmasına ve kurumsal yapıların ele ele vermesinin önemine işaret ettiler.  Kültür ve Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dünya’ca ünlü Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ve diğer yönetim kurulu üyeleri de işbirliğinin önemine dikkat çektiler.

Bergama Belediyesi ve BERKSAV’dan işbirliği mesajı Bergama Belediyesi ve BERKSAV’dan işbirliği mesajı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.