Bengi Holding Yurt Dışına Yatırım Yapıyor

Bengi Holding Yurt Dışına Yatırım Yapıyor
  • 18 Ekim 2019 11:00

İzmir’de yaşayan Şanlıurfalı iş adamı Bengi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, yurt dışına yatırım yapıyor. Bengi Holding Özbekistan’ın 3 milyon nüfuslu 3. Büyük şehri Andican’da büyük bir yatırıma imza attı.

 

Bengi holding olarak yurt dışında 2.000 kişiyi istihdam edecek  çöp toplama ve geri dönüşüm tesisi için görüşmelerinin devam ettiğini, bu büyük yatırım için Özbekistan çevre bakanlığında imzaların atıldığını bilgisini verdi.

Bengi Holding Yurt Dışına Yatırım Yapıyor

İbrahim Bengi’nin yaptığı açıklamada ; “Özbekistan’ın 3 milyon nüfuslu 3. büyük şehri Andican’ın tüm çöp toplama ve geri dönüşüm işini Bengi Holding olarak almış bulunuyoruz. Bu büyük yatırım ve milyon dolarlık ihale ile Bengi Holding olarak iki bin kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz. Ülkemiz için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya yeni istihdamlar ve yatırımlar gerçekleştirmeye ve kriz tacirlerine inat 2023 vizyonuna ve büyük Türkiye hedefine katkı koymaya Bengi Holding ve çözüm ortaklarımızla devam edeceğiz.”

 

Bengi holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Bengi, Avukat Ali kahraman, Yeminli Mali müşavir Aydın Aksoy, Prof. Dr. Süleyman Özcan erdikler , Başdanışman Mamurakhon Vahabova, Khusanov khabibulla ve Umardijon Abdullayev Taşkent’te Çevre bakanlığında imzalar atıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.