BEM’de 1000 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim

BEM’de 1000 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim
  • 17 Şubat 2016 09:35

Buca Belediyesi’nin, ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla temelini attığı Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) 20 Şubat Cumartesi günü kapılarını açıyor. 12. Sınıf öğrencilerinin sayısal ve sözel tüm derslerinde ücretsiz eğitim desteği alabileceği Bilgi ve Eğitim merkezi (BEM) yılda 1000 öğrenciye hizmet verecek kapasitede düzenlendi.

Öğrenci sayısı 7 kat artacak

Buca Belediyesi’nin Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde verdiği ücretsiz eğitim programlarından bir yıl içerisinde 140 öğrenci yararlanırken, Bilgi ve Eğitim Merkezi (BEM) binasının hizmete açılması ile öğrenci sayısı 7 kat artacak.

BEM'de 1000 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim

Kitap Kafe de yer alıyor

Engelli erişimine de uygun olarak 6 kat inşa edilen BEM’in zemin katında, öğrencilerin boş zamanlarını okuyarak ve dinlenerek geçirebilecekleri kafeterya ve kitap kafe yer alıyor. Binanın 1, 2, 3 ve 4. katlarında ise 10 ve 15 kişilik ikişer adet derslik bulunuyor.

BEM'de 1000 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim

7’den 70’e herkes faydalanacak

BEM binası sadece öğrencilerin değil yeni meslekler edinmek isteyenlerin de faydalanacağı bir merkez olacak. Hizmete açılmasının ardından Evka-1, Ufuk ve Menderes’te oturan mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda meslek edindirme kursu branşları belirlenecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AŞIKLAR TEPESİ’NE İKİNCİ BULUŞMA NOKTASI GELİYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.