Belediye Acıyı da Paylaşıyor

Belediye Acıyı da Paylaşıyor
  • 29 Ocak 2016 09:59

Sosyal belediyecilik anlayışıyla insana dokunan yatırımları ile öne çıkan Buca Belediyesi, yakınlarını kaybeden ailelerin acısını paylaşmak için hayata geçirdiği hizmetlerine yenisini ekledi. Taziye evlerine 50 kişilik nohutlu pilav dağıtan, talep doğrultusunda çadır kurup, ulaşım desteği sağlayan Buca Belediyesi, vefat eden vatandaşların yedinci gününde de 50 kişilik helva malzemesi yardımı yapacak. “Acınız acımızdır” diyerek vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi üzüntülü günlerinde de yanında olan Belediye, verdiği hizmetlerle acıyı da paylaşıyor.

Acılı gün için 7 günlük destek paketi

Vatandaşların acılı günlerinde destek olmak için hayata geçirdikleri hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Biliyorsunuz adetlerimiz gereği taziye evlerinde helva hazırlığı vardır. Bundan sonra Bucalı hemşerimizin vefatının yedinci gününde Buca Belediyesi olarak ununu, şekerini, helvasını dağıtacağız. Acılı ailelerimize bir nebzede olsun destek olacaktır diye düşünüyorum. Hizmet araçlarımızla, vatandaşlarımızın kabristana ulaşım hizmetlerini karşılamanın yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz ilk gün pide yardımı, bizde ikinci günü nohutlu pilav ve ayran desteği veriyorduk. Şimdi ise yedinci gün için helva desteğini ekledik. Böylelikle acının en yoğun yaşandığı ilk yedi günde, şaşkınlıkla acının birleştiği o anlarda hemşerilerimiz yanlarında Buca Belediyesi’ni görecekler” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’da 23 Nisan’a yakışır kutlama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.