Bayramda Konak Pırıl pırıl

Bayramda Konak  Pırıl pırıl
  • 30 Nisan 2022 13:26

Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alsancak’tan Gültepe’ye, Çimentepe’den Güzelyalı’ya sokaklar temizlendi, molozlar kaldırıldı, çöp konteynerleri dezenfekte edildi. Camiler de unutulmadı, temizlik ekipleri camilerde temizlik yaparak bayram namazı için hazırladı. 

Konak Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alsancak’tan Gültepe’ye, Çimentepe’den Güzelyalı’ya tüm semtlerde gerçekleşen çalışmalarda 40 kişilik ekipler halinde detaylı temizlik yapıldı. Süpürge ekiplerinin sokakları süpürmesiyle başlayan temizlik çalışmalarında sokaklardaki molozlar kepçe aracılığıyla kamyonlara yüklenerek kaldırıldı. Özellikle kaldırım diplerinde kalan çöplerin giderilmesine olanak veren süpürgeli temizlik aracıyla yollarda detaylı temizlik yapıldı. Süpürge çalışmalarının ardından sokaklar baştanbaşa yıkanarak pırıl pırıl yapıldı. Çöp konteynerleri ise boşaltıldıktan sonra dezenfekte ekiplerince özenle dezenfekte edilerek mikrop ve bakterilerden arındırıldı.

Camiler bayrama hazır

Konak Belediyesi’nin temizlik ekipleri, bayram namazı kılacak vatandaşları da unutmadı. İlçedeki camilerde dip bucak temizlik yapılarak camiler bayram namazına hazır hale getirildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Farklı Renkli Kelebekler Otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.