Bayraklı’ya Bir Cemevi Daha

Bayraklı’ya Bir Cemevi Daha
  • 26 Şubat 2016 09:00

Bayraklı Belediyesi yeni kültür merkezi ve Cem evi projesinin temelini Nafiz Gürman Mahallesi’nde atacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Yapımı devam eden kültür merkezi ve taziye evi projemizde sona geldik. Kısa bir süre sonra açılışını yapacağız. Yeni kültür merkezi ve Cemevi projemizi hazırladık. Parsel sahiplerinden hisselerini aldık. Yakında temeli atacağız” dedi.

Bayraklı Belediyesi yaptığı kültür merkezi ve Cemevi projeleri ile Bayraklı’da Alevi inanç ve kültürünün yaşatılmasında önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Nafiz Gürman Mahallesi’nde İZSU dolum tesisinin karşısındaki alana yapılacak yeni proje bodrumla birlikte dört kat olacak. Projenin toplam inşaat alın ise 850 metrekareyi bulacak.

Bayraklı'ya Bir Cemevi Daha

PROJE HAZIR, TEMELİNİ ATACAĞIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki kültür merkezi ve taziye evi projesinin önemli ölçüde tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi. Başkan Karabağ, “Şimdi de yeni bir projenin temelini atacağız. Nafiz Gürman’da İZSU dolum tesisinin karşısında arazide kültür merkezi ve Cemevi projemizi yapacağız. Parsel sahiplerinden hisselerini aldık. Bir sorun kalmadı. Projeyi dört katlı olarak planladık. Gerçekten Bayraklı’ya yakışan bir proje olacak. Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Göreve geldiğimizde ‘Camiler, Kiliseler, Cemevleri bizim’ dedik ve bu doğrultuda çalışmalar yaptık, yapıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.