Bayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktı

Bayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktı
  • 16 Mayıs 2020 11:47

23 Nisan’ı şiir, resim, şarkı ve öykülerle anlattılar

Bayraklı Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “100. Yıla İz Bırak” başlığı altında düzenlenen “Umutla 23 Nisan” etkinliği sona erdi. İnternet üzerinden şiir, resim, şarkı, öykü gönderen Bayraklılı 275 çocuğa satranç takımı hediye edilerek, katılım belgesi verilecek.

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinde kalmak zorunda olan çocuklara yönelik düzenlenen “Umutla 23 Nisan” etkinliğine 275 çocuk katıldı. Bayraklı Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden duyurusu yapılan proje kapsamında geçtiğimiz ay kurulan  www.umutla23nisan.bayrakli.bel.tr internet adresi üzerinden çocuklar şiir, şarkı, resim ve öykülerini gönderdi. 112 şiir, 98 resim, 55 şarkı ve 10 öykü ile etkinliğe renk katan çocuklar, Bayraklı Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Proje ekibine iletilen eserler müdürlüğün sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

‘Güzel günler yakın’

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çocuklar için hazırlanan katılım belgesinde “Ortaya koyduğunuz yaratıcılık, umut ve neşe 23 Nisan’ın ruhuna yakışır bir iz bıraktı; etkinliğimize anlam kattı. Bu yıl salgın nedeniyle internet üzerinden gerçekleşen etkinliğimizi, sonraki yıllarda daha büyük coşkuyla hep birlikte kutlayacağız. Güzel günler yakın! Hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Bayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktıBayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktıBayraklılı çocuklar 100. yıla iz bıraktı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.