Bayraklı’da dev pazar yeri açılıyor

Bayraklı’da dev pazar yeri açılıyor
  • 2 Haziran 2016 08:05

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’da gerçekleştirecek. Açılışta Tepecik Senfoni Orkestrası ve ünlü sanatçı Faruk Demir konser verecek. 

Bayraklı Belediyesi, mevcut pazar yerleri modernize ederken, yeni projelerin temelini atıyor. Bu kapsamda Osmangazi Mahallesi’nde kısa süre önce yapımına başlanan dev pazar yeri projesi tamamlandı, çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

4 BİN 332 METREKARELİK DEV ALAN

İdari binaların da bulunduğu pazaryeri 3 kısımdan oluşuyor. 4 bin 332 metrekare alana sahip pazar yerinde zabıta, güvenlik odaları, bay ve bayan tuvaletleri de yer alıyor. Ayrıca pazar yerinde 16 araç kapasiteli bir de otopark bulunuyor.

AÇILIŞA BEKLİYORUZ

Göreve geldiğinden bu yana ilçeye birçok pazar yeri kazandırdıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Osmangazi Mahallemize çok büyük ve ihtiyaca yanıt verecek kapalı pazar yeri projesini hayata geçirdik. Buranın açılışını cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Tepecik Senfoni Orkestrası ve değerli sanatçı Faruk Demir bir konser verecek. Tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz” dedi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.