Bayraklı’da ‘BASAMAK’ kursları başladı

Bayraklı’da ‘BASAMAK’ kursları başladı
  • 2 Mart 2022 12:21

Kültür- sanat ve hobi kurslarını Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesinin 13 branşta açtığı kurslar başladı. İlçe sakinleri, 12 merkezde 2 bin 127 kişinin faydalandığı hem eğitici hem de eğlendirici aktivitelere yoğun ilgi gösterdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Hobi ve yeteneklerinizi atölyelerimizde keşfedebilir, ücretsiz kurslarımızda keyifle vakit geçirebilirsiniz” dedi.

Bayraklı’da her yıl binlerce ilçe sakinini kültür-sanat kurslarında bir araya getirerek yeteneklerini geliştirme ve güzel vakit geçirme imkanı sunan Bayraklı Belediyesi, bu yıl 13 branşta açtığı atölyeleri BASAMAK çatısı altında topladı. ‘Sanat için BASAMAK’ sloganıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi, vatandaşların da beğenisini kazandı. Bu kapsamda kurslara 2 bin 127 kişi katıldı. 12 merkezde gerçekleştirilen aktivitelerle ilgili detaylı bilgi 477 20 00 (2565-2571) telefon numarasından alınabiliyor.

ATÖLYELERİMİZE BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Atölyelerimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. Yetişkinler için de hobi kursları düzenliyoruz. İnanıyoruz ki; vatandaşlarımız bu atölyelerde ‘BASAMAK’ları teker teker çıkacak ve Türkiye’ye örnek olacak. Bugüne kadar gösterilen yoğun ilgi de bizi oldukça memnun ediyor. İlgilenen herkesi atölyelerimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.

HANGİ KURSLAR VERİLİYOR?

BASAMAK çatısı altında açılan Herkes İçin Matematik, Gitar, Bağlama, Satranç, Piyano, Drama, Halk Dansları, 7’den 70’e Felsefe, Görsel Sanatlar, Mandolin Korosu, Keman ve İngilizce atölyeleri hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenme ve öğrenme imkanı sunuyor. Ritm kursu için ise kayıtlar devam ediyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği’nden “AHMET Diker’e” Onur Ödülü!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.