Bayraklı sokaktaki çocuklarıyla daha güzel

Bayraklı sokaktaki çocuklarıyla daha güzel
  • 14 Mayıs 2020 11:17

 

Salgınla mücadelesini sürdüren Bayraklı Belediyesinin geçtiğimiz haftadan bu yana dezenfekte ederek, hazır hale getirdiği parklar çocukların akınına uğradı. Uzun aranın ardından aileleriyle güzel havanın tadını çıkaran çocuklar, 4 saat boyunca doyasıya eğlendi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evlerinden çıkamayan 0-14 yaş grubu çocuklar dün 4 saatliğine özgürlüğün tadını çıkardı. Aileleriyle birlikte sokaklara çıkan çocuklar, belediyenin günler öncesinden dezenfekte ettiği parklarda gönüllerince koşup, oynadılar. Kimi kaydıraktan kaydı, uçurtma uçurdu, kimi ise; bisiklete bindi, basketbol oynadı…

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın bu süreçte evlerinde çok sıkıldıklarını biliyoruz. 4 saatliğine de olsa açık havanın tadını çıkarabilmeleri için 24 mahallemizde tüm parkları, spor alanlarını dezenfekte ettik. Bugünler geride kalacak. Çocuklarımız yeniden parklarda özgürce oynayabilecekleri günlere kavuşacak” dedi.

Bayraklı sokaktaki çocuklarıyla daha güzelBayraklı sokaktaki çocuklarıyla daha güzel

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.