Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi yola çıkıyor!

Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi yola çıkıyor!
  • 19 Ocak 2022 08:07

Bayraklı Belediyesi yeni dönem kültür- sanat ve hobi kurslarını yeni kurulan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi çatısı altında açacak! 13 farklı branşta açılacak kurslarda, yüzlerce çocuk ve yetişkin hem öğrenme hem de eğlenme imkanı bulacak. Başkan Serdar Sandal “Yeni dönem kültür- sanat çalışmalarımızı Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi çatısı altında sürdüreceğiz. Ücretsiz kurslarımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

“BASAMAK” YENİ KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Kültür- Sanat projeleriyle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi’ni (BASAMAK) kurdu. Belediye bünyesinde açılacak olan yeni dönem kurslarını BASAMAK çatısı altında sürdürecek olan belediye, 13 farklı branşta kültür- sanat ve hobi kursları açacak. Herkes İçin Matematik, Gitar, Bağlama, Satranç, Piyano,  Drama, Halk Dansları, 7’den 70’e Felsefe, Görsel Sanatlar, Ritm, Mahalle Korosu, Keman ve Mandolin kursu atölyeleri hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenme ve öğrenme fırsatı sunacak. Şubat ayında, 12 farklı merkezde başlayacak olan kurslara kayıt olmak için Bayraklı Belediyesinin 477 20 00 (2565-2571) numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.

Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi yola çıkıyor!

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak, yetişkinlerin de hobi edinmesini sağlamak adına ücretsiz olarak sürdürdüğümüz kurslarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz. Bu yıl ilk kez Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi çatısı altında başlatacağımız kurslarımızda vatandaşlarımız ‘BASAMAK’ları teker teker çıkacak ve Türkiye’ye örnek olacak. Tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi yola çıkıyor!Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi yola çıkıyor!
Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.