Bayraklı Belediyesinden istihdama destek

Bayraklı Belediyesinden istihdama destek
  • 30 Mart 2022 11:55

İşsizlikle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İŞKUR Hizmet Noktası sayesinde yerel seçimlerden bu yana bin 247 kişiye iş imkanı yarattı. Firmalarla, iş arayanları bir araya getirerek birebir görüşmeler sağlayan belediye yetkilileri, istihdama katkı sağladı. Başkan Serdar Sandal, “İşsizliğin her geçen gün arttığı süreçte, firmalar ile iş arayanları buluşturarak köprü görevi görüyoruz. Hedefimiz daha fazla yurttaşımızı iş hayatına kazandırmak” dedi.

BİN 247 KİŞİ İŞE YERLEŞTİ

İŞKUR Hizmet Noktası sayesinde, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü görevi gören “Bayraklı Belediyesi İstihdam Ofisi” istihdama katkı sağlamayı ve iş arayan vatandaşların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. İŞKUR ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında İstihdam Ofisi’ne gelen vatandaşlar, firmalardan gelen talepler doğrultusunda, birebir ve toplu iş görüşmelerine davet ediliyor. Görüşmeleri olumlu geçen adaylar, mesleki deneyim ve iş kollarına göre firmalarda işbaşı yapıyor. Projeden yararlanmak isteyenler Bayraklı Belediyesi İŞKUR İstihdam Ofisi’ne CV vererek iş sahibi olma imkanından faydalanabiliyor.

Bayraklı Belediyesinden istihdama destek

“İŞSİZLİKLE MÜCADELE EDİYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ülkemizin temel sorunlarının biri olan işsizlik konusunda Bayraklı’da üzerimize düşeni yapıyoruz. Geldiğimiz ilk günden bu yana işsizlikle mücadelemizi sürdürürken, ulaşabildiğimiz kadar iş arayan ilçe sakinimize ulaşmayı ve onları iş hayatına kazandırmayı amaçladık. Son 3 yılda bin 247 Bayraklılı vatandaşımızın, mesleki bilgi birikimlerine göre iş sahibi olmasına aracılık yaptık. İşsizliği insanların kaderi olmaktan çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.