Bayındırlı Gençlerin Kitapları Adreslerine Gidiyor

Bayındırlı Gençlerin Kitapları Adreslerine Gidiyor
  • 27 Mart 2020 18:33

 

Bayındır Belediyesi, Bayındır Gençlik Merkezi ve Bayındır Kent Konseyi işbirliğiyle hazırlanan proje ile geçirdiğimiz bu zor günlerde evde kalan gençlerin zamanlarını daha kaliteli geçirmelerine destek olunmak amaçlanıyor. Sosyal medya üzerinden seçime sunulan kitaplar dezenfekte edilerek gençlerin adreslerine ulaştırılıyor. Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ilk gün talep edilen kitapları sosyal mesafe kuralına dikkat ederek kitapsever gençlere kendisi takdim etti.

Demirezen yaptığı açıklamada; ”’Ağır Ağır Çıkacaksın Bu Merdivenlerden’’ demiş Ahmet Haşim Merdiven şiirinde… Bizler de inşallah bu zorlu süreci hep birlikte sağlığımıza dikkat ederek, daha güçlü ve çok hızlı bir şekilde atlatacağız. Çocuklarımıza evde kaldıkları bu süreci dolu dolu geçirebilmeleri için kitaplarını ulaştırmak için kolları sıvadık” dedi.Bayındırlı Gençlerin Kitapları Adreslerine GidiyorBayındırlı Gençlerin Kitapları Adreslerine GidiyorBayındırlı Gençlerin Kitapları Adreslerine Gidiyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği’nden “AHMET Diker’e” Onur Ödülü!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.