BATÜDER’den Başkan İnce’ye Ziyaret

BATÜDER’den Başkan İnce’ye Ziyaret
  • 24 Ekim 2019 09:42

 

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi makamında ziyaret etti, başarılar diledi.

BATÜDER’den Başkan İnce’ye Ziyaret

BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu ve yönetim kurulu, Başkan Mustafa İnce’yi ziyaret etti, yeni dönemde başarılar diledi. İki dönemlik süreçten sonra üçüncü dönemde de önemli projelere imza atacağı temennisinde bulunan Başkan Akın Kazançoğlu,“ Uzun yıllar bu bölgede yaşamış birisisiniz ve bu bölgede Belediye Başkanı olmak ayrı bir gurur kaynağıdır sizler için. Biz 5 yıllık bir derneğiz. Birçok İş dünyası ve meslek kollarından üyeyi içimizde barındırıyoruz. Aktif bir derneğiz, üyelerimizin çoğunluğu genç girişimcilerden oluşuyor. Tecrübeyle dinamizm mi karıştırarak bir yapı oluşturduk. İzmir’imiz için ülkemiz için çalışıyoruz. Sizlerle de her konuda iş birliğine, desteğe hazırız, yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bir telefon kadar sizlere yakınız, sizlerle her konuda çalışmaya hazırız” dedi.

‘STK’larla her türlü çalışmaya hazırız’

BATÜDER’i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Öncelikle sizleri ağırlamaktan mutluluk duydum. Bu kadar tecrübeli ve genç insanların bir arada olması İzmir için büyük bir kazanımdır. Güzel çalışmalar genişleyerek ve büyüyerek artacaktır. Bizlerde yerel yöneticiler olarak sivil toplum örgütlerimizi her zaman destekliyor ve çalışmalarında yanında oluyoruz. Ortak yapılacak her türlü projede katkımızı koyacağımızı bilmenizi isteriz. Sizin gibi iş dünyasından insanların oluşturduğu bu tür yapılar, kendi içerisinde de büyük istihdamlar oluşturmakta. Bizlerle özellikle iş konusunda yapacağınız her türlü projede desteğimiz tamdır. İlçemiz için ilimiz için her türlü ortak projeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.

BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu Başkan Mustafa İnce’ye derneğin rozetini taktı, çiçek taktim etti. Günün anısına fotoğraf çekildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.