Başkan’dan muhtarlara asfalt müjdesi

Başkan’dan muhtarlara asfalt müjdesi
  • 22 Haziran 2016 08:19

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki iftarda buluştu. Kocaoğlu, muhtarlara “Büyükşehir tarihindeki en büyük asfalt ihalesinin” yapıldığını müjdeleyerek 30 ilçede hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmalarının konuğu, bu kez kentte görev yapan muhtarlardı. Önceki yıllarda olduğu gibi muhtarlara iki ayrı gününü ayıran Başkan Kocaoğlu, ilk olarak “Kuzey bölgesi” olarak tanımlanan 13 ilçenin muhtarlarını ağırladı. Aliağa, Çiğli, Foça, Karşıyaka, Menemen, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Bergama, Kınık, Dikili, Karaburun ve Narlıdere ilçelerinden 622 muhtar ve ailelerinin davetli olduğu iftar sonrası konuklara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, Ramazan’ın İslam aleminin en kutsal ayı olduğunun altını çizerek terörü lanetledi; birlik, dayanışma ve barış çağrısını yineledi.

En güzel dilek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı şöyle konuştu:

“Ülkemizin içinden geçtiği durum bizlere zor günler yaşatıyor. Bu terör belasının üstesinden hep birlikte gelmek, hep birlikte terörü lanetlemek, hep birlikte şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak zorundayız. Bu zor günlerde hepimize düşen kutsal görev, birlik beraberliğimizi tekrar güçlendirmektir. Ülkenin selameti için, gelecek nesiller için bu ülkeyi kurtaran ve kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e layık olabilmek için hep birlikte çalışmak zorundayız. Bu Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölünmezliğine vesile olmasını diliyorum.”

1 milyar liralık asfalt ihalesi

Bölgedeki bütün muhtarların taleplerini göz önüne aldıklarını bildiren Başkan Aziz Kocaoğlu, “Biz gereğini yapmak üzere asfalt, su şebekesi, kanalizasyon yenileme ve dere ıslahı gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak tarihimizin en büyük asfalt ihalesine girerek, 1 milyar liraya yakın asfalt ihalesi aldık. Hızlı bir şekilde de 30 ilçede çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Muhtarlarla ikinci buluşma Perşembe günü

Kuzey bölgesi muhtarları ve aileleriyle bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafları çektiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Perşembe gecesi ise Güney bölgesinde kalan 17 ilçenin muhtarlarıyla, yine Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki iftarda bir araya gelecek.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.