Başkan’a Mektuplu Teşekkür

Başkan’a Mektuplu Teşekkür
  • 4 Aralık 2015 11:05

Buca Belediyesi’nce kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, eğlenceli ve duygusal anlara sahne oldu. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Eren Koç isimli engelli vatandaşın kendisine yazdığı mektup ile duygulandı. Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Başkan Piriştina, kendisine meydan okuyan vatandaşlarla masa tenisi oynadı.

Başkan'a Mektuplu Teşekkür

Şenlik havasında geçen etkinlikte, Eren Koç’un Başkan Piriştina’ya teşekkür mektubu herkesi duygulandırdı. Koç’un, engelliler için yaptığı çalışmalar, sorun ve taleplerine gösterdiği duyarlılık nedeniyle Başkan Piriştina’ya teşekkür ettiği mektup için Piriştina, mektubun kendisi için en anlamı mektup olduğunu, ömür boyunca saklayacağını söyledi. “Yanımızdan ayrılmayın” sözleriyle biten mektup üzerine Piriştina, kentlinin hayatından engelleri kaldırmak, engellilerin sosyal hayata katılımını sağlamak için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Sizlerin gönüllerine girmeyi başarmışız. En önemlisi de budur. Bundan sonrası sadece inşaat” dedi.

Başkan'a Mektuplu Teşekkür

Masa masa gezip vatandaşların taleplerini dinleyip, bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Piriştina, kendisine masa tenisinde meydan okuyan engelli vatandaşlarla da raket salladı.

Başkan Levent Piriştina, coşkuyla geçen şenliğin anısına oluşturulan anı panosuna da boyaya daldırdığı elini bastı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.