Başkan Uyar: “Hizmet İçin Geldik”

Başkan Uyar: “Hizmet İçin Geldik”
  • 16 Aralık 2016 10:17

Urla Belediyesi, daha güzel bir Urla için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde Urla’nın sokaklarında yol yenileme, kaldırım döşeme ve alan düzenlemesi çalışmalarını hızlandıran Belediye vatandaşın yüzünü güldürdü.

İlçenin birçok caddesinde peyzaj çalışmaları yapan belediyenin Park Bahçeler Ekibi ise diktikleri rengarenk çiçeklerle Urla’ya renk kattı.  Bir yandan parkların bakımlarını yapan Belediye ekipleri bir yandan da çocukların rahatlıkla oynayabileceği güvenli çocuk oyun alanları yapmaya devam ediyor.

 

Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Urla’nın daha ferah ve güzel yaşanılabilir hale gelmesi için ağaç budama, park temizliği, çevre düzenlemesi gibi işlemler gerçekleştiriliyor.

 

Biz hizmet için geldik. Urla’yı daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için çabalıyoruz diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “ Biz ne yapıyorsak Urlamız ve halkımız için yapıyoruz. Daha temiz ve daha güzel bir Urla için çalışma arkadaşlarım sürekli görev başındalar.” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.