BAŞKAN UYAR BALIKLIOVA HALKININ İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN UYAR BALIKLIOVA HALKININ İSTEKLERİNİ DİNLEDİ
  • 9 Kasım 2016 08:35

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile eşi Günay Uyar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Birim Amirleri ve Meclis Üyeleri Balıklıova Köyü’ne giderek Balıklıova halkıyla bir araya geldi.

Balıklıova Köyü’nde yeni yapılan balık mezatına giden Başkan Sibel Uyar, taze balıkların açık arttırmayla satılmasını izledi. Daha sonra balık mezatını inceleyen Başkan Uyar, mezatın eksiklerini ve Balıklıovalıların isteklerini sorarak not aldı. Ellerinden geldiğince yardım edeceklerini belirten Başkan Sibel Uyar; “Ben bugün buraya sizler için geldim. Sizlerin istekleriniz, sıkıntılarınız nedir onları sormak için geldim. Biz ne yapıyorsak Urla ve Urlalılar için yapıyoruz. Daha güzel bir Urla için hep beraber çalışacağız. Köylerimiz benim için ayrı bir öneme sahiptir. Çünkü sizler, Atamızın da dediği gibi Milletin Efendisisiniz” dedi.

BAŞKAN UYAR BALIKLIOVA HALKININ İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Urlalıların artık yüzünün güldüğü söyleyen Balıklıovalılar, “Başkanım iyi ki varsınız. Urla artık eskisi gibi değil. Köylere çok özen gösteriyorsunuz. Ne istiyorsak elinizden geldiğince yapmaya çalışıyorsunuz. Biz Balıklıovalılar olarak sizden çok memnunuz. Çünkü gerçekten halkını düşünen, halkım için neler yapabilirim diyen bir başkanımız var. Size çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Kanto gezisinin ardından, yapımı devam eden Balıklıova kıyı rekreasyon alanını gezen Başkan Uyar, alana yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Daha sonra yürüyerek Köy Meydanına giden Uyar, bütün esnafla tek tek sohbet edip, bol kazançlar diledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.