Başkan Sürekli’den toplu taşıma müjdesi

Başkan Sürekli’den toplu taşıma müjdesi
  • 26 Eylül 2019 13:41

                                                                                           

Kozak çocuklarının sorunları çözülüyor…

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kınık, Dikili, Bergama ve Foça İlçelerinde ‘İlçe Danışma Meclisi’ toplantılarına katıldı. İlçe teşkilatlarının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Sürekli, burada yaptığı konuşmada Bergama Kozak yaylasındaki 170 ilk ve ortaokul öğrencisinin taşımalı eğitim sorununun çözüleceğini müjdeledi. Çocuklarımızın okullarına erişebilmeleri için gerekli alt yapı çalışmalarında düğmeye basıldı. Valiliğimiz konuyla yakından ilgileniyor. Ulaşımları en kısa sürede sağlanacak. Onları asla mağdur etmeyiz.” diye konuştu.

 

Kimse kaygılanmasın…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bergama’nın Kozaklı Yaylası köylerindeki 170 ilk ve ortaokul öğrencisi çocuğumuzun bu sorunları yasaya göre Büyükşehir Belediyesi tasarrufunda çözülmeliydi. Büyükşehirin ulaşım ağına dahil yerlerde bu taşımacılığı belediye yapmalıdır. Ancak Kozaklılı çocuklarımızın mağduriyetlerine daha fazla kayıtsız kalamazdık. Sorunun çözümü için gerekli çalışmayı yaptık. Valiliğimiz, okula ulaşım sorunlarını çözeceği gibi beslenme sorunlarına da çözüm getirecek. Velilerimiz, çocuklarımız kaygılanmasın. Biz eğitim sisteminde velinin ve öğrencinin yükünü azaltan pek çok uygulamaya imza attık. Çocuklarımızın eğitim koşullarından ayrımsız ve yeterli alt yapı desteğiyle yararlanmalarını sağlamaya çalıştık, çalışıyoruz. Bugüne kadar onları mağdur etmedik. Bundan sonra da etmeyiz.”

 

Bakırçay hızla kalkınacak…

 

Sürekli, Bakırçay Havzası’nın öne çıkan ilçelerinden Bergama’da yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerinde AK Belediyeciliği seçen Bergamalılara teşekkür ederek, bu tercihlerinin kısa sürede kendilerine ve bölgeye üretim ve kalkınma olarak döneceğini söyledi. Başkan Sürekli; 5 ayda başta yol ve alt yapı olmak üzere gözle görünür bir yatırım atağı gerçekleştiğini belirterek şunları kaydetti:

“Genç kardeşimiz Hakan Koştu’ya bu yetkiyi istedik. Bergama halkı da verdi. Pişman olmadılar, olmayacaklar. Biz de verdiğimiz sözleri bir bir tutarak Bergama’nın ve Bakırçay Havzası’nın kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Eski Foça kavşağının İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunu yıl sonunda açıyoruz. Böylelikle bu güzergahın yoğunluğu da çözülecek. Otoyol projesi kapsamında İzmir Çevre Yolu’nda bulunan Ege Üniversitesi Hastanesi ile Çandarlı çıkışı arası mesafenin 40 dakikaya düşmesi planlandı… 15 Şubat 2017’de ihalesi yapılan otoyol sayesinde Aliağa üzerinde bulunan Petkim, Tüpraş, Demir çelik fabrikaları, limanlar ve organize sanayi bölgelerinin ulaşımları hızlanacak. Çandarlı Limanı daha aktif hale gelecek. Büyük ve önemli bir yatırımın sonuna geldik. Bölge ilçelerinin yoğun trafik sorunu kendi içinde çözüleceği gibi önemli bir ulaşım ağı hizmete girmiş olacak. ”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti

Başkan Sürekli'den toplu taşıma müjdesi Başkan Sürekli'den toplu taşıma müjdesi Başkan Sürekli'den toplu taşıma müjdesi Başkan Sürekli'den toplu taşıma müjdesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.