Başkan Sürekli; “ 83 milyon bir oldukça, sırtımız yere gelmeyecek.”

Başkan Sürekli; “ 83 milyon bir oldukça, sırtımız yere gelmeyecek.”
  • 22 Nisan 2020 21:28

 

Başkan Sürekli; “ 83 milyon bir oldukça, sırtımız yere gelmeyecek. ‘Saat 21.00’da, balkonlarımızdan hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyalım’’

 AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Sürekli mesajında, dünyayla birlikte ülkemizi de tehdit eden salgın hastalığa karşı savaş verirken; Türk Milletinin bu tarihi gün vesilesi ile hep bir ağızdan haykırdığı vatan ve istiklal aşkının gelecek güzel günlerin de müjdecisi olduğunu vurguladı.

 

Sürekli; büyük bir kurtuluş mücadelesini sürdürürken, milletin vicdanı ve sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurarak aynı çatı altında birleştiren ve bu tarihi, Türkiye ve dünya çocuklarına hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit ve gaziler ile görev yapmış milletvekillerini rahmet ve saygı ile andığını dile getirdi. Başkan Kerem Ali Sürekli, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, milli bağımsızlık yolunda, milli egemenliğin kayıtsız şartsız ilanının 100. yılıdır. Milli iradeyi her şeyin üzerine koyan bu adım;  yolumuza bugün de ışık tutan birçok değerin kaynağıdır. Milletin olduğu yerde, hiçbir gücün ve vesayetin tanınmayacağının hükmüdür. 23 Nisan 1920 tarihi, bununla birlikte; bu vatanın kimlerin omuzlarında yükselip güçleneceğini de işaret etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gelecek nesillerin omuzlarında daha da yükselecektir. Bugün çocuklarımıza aşılayacağımız değerler, onlara vereceğimiz emek; daha güçlü bir Türkiye, huzur ve barış dolu bir dünyanın tesisi için çok önemlidir.’’ dedi.

 

 

Bir olursak sırtımız yere gelmeyecektir

 

Türk milletinin her tarih yazışında gücünü, bağımsızlık ve vatan aşkından aldığını dile getiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’Milli Kurtuluş Savaşı’nı verirken de milletin sesi ve sinesinin yegâne çatısı olan TBMM’yi ve Cumhuriyet’i kurarken de tüm kapıları açan bu aşkın gücü olmuştur. Aynı güç; şehit ve gazilerimizin kanları ve inançlarının eseri olan ay yıldızlı bayrağımızın altında,  yedi cihanın imrendiği birlik ve beraberliğimizi her şartta koruyabilmemizin de en büyük dayanağıdır. Dünyayı titreten, ülkemizi de tehdit eden koronavirüs illetine karşı büyük bir savaş verdiğimiz şu günlerde her formül, tarihimizde gizlidir. Bugün eğer 83 milyon bir olabiliyorsak bundandır ve bunu başardıkça da sırtımız yere gelmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; kuruluşundan bu yana, Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize, milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramlarını tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum.’’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’

 

Hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyalım

 

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Sürekli,  ‘’Bu vesile ile 23 Nisan Perşembe akşamı Saat: 21.00’da tüm milletimizi evlerimizden ve balkonlarımızdan; ‘Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak!’ dizelerini ve haklı kıvancımızı hep bir ağızdan haykırmaya davet ediyorum. İnşallah, birliğimizin gücü ile bu sıkıntılı günleri de geride bırakacak; güzel yarınları hep birlikte yaşayacağız.”  dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.