Başkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları’nda

Başkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları’nda
  • 10 Ağustos 2019 12:21

Kaz Dağları’nda altın madeni arama faaliyetleri kapsamında binlerce ağacın kesilmesi sonucu yapılan doğa katliamına karşı bugün CHP İzmirli başkanlar bir araya gelecek. Kaz Dağları’nda buluşacak olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz YÜCEL, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER, CHP İzmir İlçe Başkanları ve CHP’li İlçe Belediye Başkanları katliama karşı bir basın açıklaması yapacaklar.

Kaz Dağları’nda yapılacak olan buluşmaya ilk olarak gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz oldu.

Doğaseverlerin binlerce çadır kurduğu Kaz Dağları’nda Kanadalı firmanın doğayı tahrip ederek yaptığı altın arama faaliyetlerine son vermesi talep ediliyor.

Başkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'ndaBaşkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'ndaBaşkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'ndaBaşkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'ndaBaşkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'ndaBaşkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları'nda

Kaynak: Başkan Soyer ve Oğuz, Kaz Dağları’nda

Bu haber ilgini çekebilir ->  MALİ HİZMET KALİTESİNDE YÜKSELİŞ: FİLİZ BAŞKAN MALİ TABLOYU AÇIKLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.