Başkan Selvitopu referandum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

Başkan Selvitopu referandum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor
  • 16 Mart 2017 11:09

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaklaşan referandum öncesi mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Selvitopu önceki gün ilçede bulunan General Asım Gündüz ve Cennetoğlu mahallelerini ziyaret ett; referandum süreci ve mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.   

 

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu referandumu, Karabağlar’da 3 yıl içerisinde gerçekleştirilen hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeleri anlatmak için esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Selvitopu’nun bu kez durağı General Asım Gündüz ve Cennetoğlu Mahalleleri oldu. Tüm esnafı, kahvehaneleri ziyaret eden Selvitopu,  caddeden geçen, duraklarda bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. Çocuklara hediye dağıttı. 

 

Katılımın önemine vurgu yaptı 

Başkan Selvitopu’nun mahalleleri ziyaretine General Asım Gündüz Mahalle Muhtarı Saim Keskin ile Cennetoğlu Mahalle Muhtarı Mustafa Ölmez ile Belediye Meclis Üyesi Baki Durmuş da eşlik etti.  Mahallede bulunan tüm esnafları dolaşan ve onlara “Hayır”lı işler dileyen Başkan Selvitopu, ayrıca sokakta gördüğü vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Kahvehaneleri de dolaşan ve vatandaşlarla oturup çay içen Selvitopu,   Karabağlar’ın değişen imar planları ve mahallelerde yapılan çalışmalarla da ilgili bilgiler verdi. Vatandaşların isteklerini tek tek not alan Başkan Selvitopu,  referandum oylamasına tüm vatandaşların katılmasının önemine değindi.    

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Aybüke’den yaşıtlarına Menemen Oyun Köyü çağrısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.