Başkan Sarıküse’den iddialar yanıt

Başkan Sarıküse’den iddialar yanıt
  • 17 Ağustos 2016 11:20

Gizem Çetinkol- Gazete Ege/CHP İzmir İl Başkanlığın da Alaattin Yüksel’in istifasıyla yoğun günler yaşayan CHP İzmir İl örgütünün yanı sıra, CHP İzmir İl Gençlik Kolları da yoğun bir sürece girdi ve  İl Yöneticisi Ozan Koç yönetimden düşürüldü.

Toplantılara katılmadığı gerekçesiyle yönetimden düşürülen Koç’un aynı zamanda MYK üyesi Mustafa Evsen’e yakınlığından kaynaklı olarak yönetimden düşürüldüğü de iddia edilmişti.

Konuya ilişkin Gazete Ege’ye açıklama yapan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, böyle bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti. MYK üyesi Mustafa Evsen’le aralarında herhangi bir sorun olmadığını söyleyen Başkan Sarıküse, Koçu’un toplantılara gelmediği için yönetimden düşürüldüğünü belirtti.  Sarıküse konuşmasına şöyle devam etti; “Burası ciddi bir kurum, İzmir gençliğini yönetiyoruz. Bu insanlar bize oy verdi, bize oy veren insanlara layık olmamız lazım, bu insanlar bize çalışalım diye oy verdiler. Öte yandan Mustafa Başkanla da herhangi bir sorunumuz yok bugün kampta bile beraberdik. Her etkinliğimiz de haberleşiyoruz. Dedikodulardan insanlar bir şeyler çıkarmaya çalışıyor ama ben taviz vermeyeceğim, bizim çalışmalarımız ortadadır. CHP Kurumsal bir kimlik bu kimliğe yakışır davranmalı çok çalışmalıyız” dedi.

Toplantılara katılmadığı gerekçesiyle yönetimden düşürülen Ozan Koç’un yerine yedek listenin 1. sırasında yer alan Salman Demir getirilirken, Ozan Koç’un yönetimden düşürülmesi sonucun da gerekli yazılar, üyesi olduğu CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığına ve Genel Merkeze de gönderildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. gençlik dedi ki:

    Sinan bey hiç şirin görünmeye çalışma. İki isim arasında sıkıntı olmasa bile Sinan yalakaları ve Sinan karşıtları olarak sürekli kavga eden iki grup var ve bu yönetimle bu işler yürümez. Ekip dediğiniz bu muydu ? Bu ekibin içerisinde İzmir gençliğini ayrıştırmadan abilik yapacak başka isim yok muydu? Kendini daha fazla yıpratma istifanı ver Sinan… Ayrıca Mustafa da bu krizi yönetemiyor oturduğu koltuğunu hakkını versin

  2. Konak dedi ki:

    Ne sinan ne mustafa ikisi de görevini layıkıyla yapamıyor bu dönem. Nerde bizim eskiler çıksanıza piyasaya… Çok değil bundan 5-6 sene öncesine kadar bilenler bilir.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.