Başkan Sarıküse’den Heykel Çıkışına Cevap Gecikmedi

Başkan Sarıküse’den Heykel Çıkışına Cevap Gecikmedi
  • 14 Mayıs 2016 20:15

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Ak Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup, Metro İzmir istasyonunda plak erkek heykeli sergilendiğini öne sürüp protesto etmiş, metro istasyon çıkışında toplanan AK Parti Gençlik Kolları üyesi 10 kişilik grup, metro havalandırma bölümüne üzerinde ‘Dikkat! Bu istasyonda sanat, 18 yaşından küçükler için olumsuz örnek teşkil edebilecek formlarda sergilenmektedir’ yazılı pankartlar asmıştı.

Heykelin aileleri ve çocukları rahatsız ettiğini belirten bir açıklama yapmıştı. Grup adına basın açıklamasını yapan Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Selbi, “İzmir’de vatandaşlarımız tarafından aktif bir şekilde kullanılan İzmirspor metro istasyonunda yer alan çıplak erkek heykeli, vatandaşların ve çocukların dikkatini çekmiş, özellikle çocuk sahibi olan ailelerin cinsel uzvu teşhir edilerek sergilenen çıplak heykele karşı isyan etmesine neden olmuştur. Günümüz yüzyılında her yaştan, her ırktan, her etnik gruptan ve her ekonomik seviyeden çocuklar kolayca cinsel teşhire maruz kalabilmektedir. İzmirspor metro durağında yer alan çıplak erkek heykeli, alenen çocukların cinsel teşhire uğraması sonucunu doğurmakta ve vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen İzmir Metro A.Ş tarafından metroya konulduğu bilinen bu heykel, toplumun genel algısına, örf ve adetimize, ahlaki duyarlılığımıza da aykırılık teşkil etmektedir” demişti.

“SİZ İZMİR’İN METROLARINI ENSAR…”

AK Partili Gençlere CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse’den cevap gecikmedi. Sosyal medya üzerinden AK Partili Gençlik Kollarına cevap veren Başkan Sarıküse, AK Partili gençlere her gün artarak devam eden tecavüzleri ve ensar vakfındaki tecavüz skandallarını hatırlattı.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Sarıküse’nin paylaşımı şöyle;

Başkan Sarıküse'den Heykel Çıkışına Cevap Gecikmedi

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.