BAŞKAN SANDAL, “16 SAATTİR SAHADAYIZ!”

BAŞKAN SANDAL, “16 SAATTİR SAHADAYIZ!”
  • 2 Şubat 2021 21:38

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, gece saatlerinde başlayan ve baskınlara neden olan şiddetli sağanak yağmurdan etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Ekiplerle birlikte sıkıntı yaşanan bölgelere müdahale eden Başkan Sandal, “Yaralarımızı birlikte saracağız. Bu afeti de el birliğiyle atlatacağız. Bayraklı Belediyesi olarak gece gündüz yanınızdayız. Acil durumlar için bize ulaşın” dedi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, İzmir’in merkezinde metrekareye 128, Bayraklı’da 115 kilogram yağmur düştü. En fazla yağış alan ilçelerin başında gelen Bayraklı’da sel felaketiyle, gece yarısından itibaren 16 saattir mücadele eden Bayraklı Belediyesi ekipleri, gerek sorun yaşanan evlerde gerekse esnafın dükkanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Soğukkuyu Mahallesi’ndeki derenin taşması sonucu İZSU ve Bayraklı Belediyesi ekipleri, duruma müdahale ederek debi çalışması yaptı. Sevgi Yolu’nda dükkanlarını su basan esnafa da destek olan ekipler, vidanjörle su tahliyesi gerçekleştirdi. Ekipler, ilçenin sel alan her bölgesinde kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlar, acil durumlarda afet koordinasyon merkezine 0232 477 20 00 telefon numarasından ulaşabiliyor.BAŞKAN SANDAL, "16 SAATTİR SAHADAYIZ!"

Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli olarak yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, evlerini su basan, iş yerlerinde sıkıntı yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Mahallelerdeki sorunları tespit edip, gerekli çalışmaların veya önlemlerin alınması için koordineyi sağlayan Başkan Sandal, tüm ekiplerin olası yağış riskine karşı teyakkuz halinde olacağını ifade etti.

GECE GÜNDÜZ GÖREVDEYİZ

Başkan Sandal, “Her zaman ilçe sakinlerimizin yanınızdayız. Neye ihtiyaç varsa, imkanlarımız dahilinde gece gündüz çalışacağız. Kalacak yere ihtiyacı olan vatandaşlarımızı kız misafirhanemizde ağırlayacağız. Su tahliyesi ve sel baskınlarını önleme amacıyla nerede ne ihtiyaç varsa tüm ekiplerimizle orada olacağız. Vatandaşlarımız, acil durumlar için koordinasyon merkezimize ulaşabilir. Bu afeti de el birliğiyle atlatacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

BAŞKAN SANDAL, "16 SAATTİR SAHADAYIZ!"BAŞKAN SANDAL, "16 SAATTİR SAHADAYIZ!"
Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.