Başkan Piriştina’nın bayram mesajı sevgi ve barış oldu

Başkan Piriştina’nın bayram mesajı sevgi ve barış oldu
  • 26 Ağustos 2017 10:08

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi muhtarlar, meclis üyeleri, bürokratları ve belediye personeli ile bayramlaştı. Çalışma arkadaşlarıyla tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Başkan Piriştina, sevgi, barış ve kardeşliğin egemen olduğu huzurlu bir bayram dileğinde bulundu. 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yaklaşan kurban bayramı dolasıyla işçisinden bürokratına kadar tüm çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.  Sabahın erken saatlerinde Başkan yardımcıları Murat Işık, Hakan Gündüz ve Erdem Başer Balkır ile birlikte Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda bürokrat ve memurlarla bayramlaşan Başkan Levent Piriştina, sevgi ve barışın huzur sürdüğü bayram dileğinde bulundu. 

Meclis üyeleri ve muhtarları da meclis salonunda ağırlayan Başkan Piriştina, işçilerle de Şantiyede bayramlaştı.  Çalışmalarını sahada sürdüren Fen İşleri, Temizlik Hizmetleri, Parklar Bahçeler Müdürlüğü gibi birimlerin işçi personeliyle şantiye alanında bir araya gelen Başkan Piriştina, işçiler tarafından coşkuyla karşılandı. İşçilerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Piriştina,  burada da barışın egemen olduğu güzel günler dileğini yineledi. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK TURİZM SEZONUNA ERKEN GİRİŞ YAPTI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.