Başkan Piriştina’dan 30 Ağustos mesajı

Başkan Piriştina’dan 30 Ağustos mesajı
  • 29 Ağustos 2017 10:29

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Piriştina mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetin aydınlığında yetişmiş biz Cumhuriyet çocukları 95 yıldır atalarımızın mirası olan bir gurur madalyasını göğsümüzde taşıyoruz. Dedelerimizden babalarımıza, babalarımızdan bizlere miras bu gururu evlatlarımıza bırakmak yine bizlerin sorumluluğu…
30 Ağustos ile başlayan, Türkiye’nin laik ve demokratik bir Cumhuriyet olmasını sağlayan süreci devam ettirmek, hepimizin yüksek sorumluluk duygusuyla paylaşması gereken en önemli hedeftir.
Geçmişte olduğu gibi içinden geçmekte olduğumuz dönemde de herkes çok iyi bilmelidir ki biz bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü en güç koşullarda bile omuz omuza vererek kazandık. Bu uğurda 95 yıldır nice vatan evladı gözünü kırpmadan şehit düştü. Cumhuriyet tarihimiz boyunca rejim değişikliği isteyen pek çok baskıyla karşı karşıya kaldık. Bütün bu baskı ve karanlık oyunları aynı kararlılıkla aşmayı başardık.
Bugün yine aynı kararlılıkla Cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkma sorumluluğuyla dünyanın ayakta alkışladığı en barışçıl eyleme, Adalet Yürüyüşü’ne imza attık. On binlerle atalarımızın destan yazdığı topraklarda Adalet Kurultay’ında bir araya geldik.
“Hak, Hukuk, Adalet” diye haykıran milyonların kararlılığı, Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğine olan inancımızı da güçlendirmiştir. Şimdi bu güçle çoğalıyor, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızın göğsümüze taktığı onur madalyasını şerefle evlatlarımıza bırakacağımız yeni destanlar için mücadeleye devam ediyoruz.
Bu inanç ve kararlılıkla, Büyük Zaferin 95. yılında, yalnız bizim değil, mazlum milletlerin gönüllerinde de çok özel bir yeri bulunan Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını minnetle, şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet diliyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.