Başkan Piriştina futbolculara moral verdi, prim dağıttı

Başkan Piriştina futbolculara moral verdi, prim dağıttı
  • 6 Nisan 2018 11:08

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hafta sonunda Bodrum deplasmanına çıkacak Bucaspor’lu futbolculara sürpriz ziyaret yapıp moral verdi, primlerini dağıttı. Futbolculara seslenen Başkan Piriştina “ Kazanacağınıza inanıyorum, yanınızdayız ” sözleriyle destek verdi.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor Kulübü Başkanı Ahmet Doğan ve kulüp yöneticileri, hafta sonunda lig takviminin en kritik maçlarından birine hazırlanan Bucaspor’un futbolcularına sürpriz ziyarette yapıp, primlerini dağıtarak moral verdi.
Bodrum deplasmanı öncesi Olduruk Tesisleri’nde son antrenmanlarını yapan Bucasporlu futbolcularla yemek yiyip, sohbet eden Başkan Piriştina, futbolculardan 3 puan sözü aldı. Kayıp yaşamak istemediklerini belirten Başkan Piriştina,“ Bu yemekle moralimizi yükselttik. Belki bir iki hafta aksilik oldu ama bugün moralimiz, taraftarımız, inancımız herkesten iyi, yüreğimiz ve inancımız kuvvetli. Pazar günü hepimiz oradayız. İnşallah Pazar akşamı Bucamıza şarkılar, türküler söyleyerek döneceğiz. Kazanacağımıza inanıyorum” ifadeleriyle futbolculara seslendi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Belediye meclisinden 2023 faaliyet raporuna şerhli onay
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.