Başkan Oran’dan Korona tedbiri

Başkan Oran’dan Korona tedbiri
  • 13 Mart 2020 19:06

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, vatandaşları Korona virüsüne karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

 

Dünya genelinde hergün onlarca can alan korona virüsü salgınına karşı Çeşme Belediyesi alarma geçti. Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran “Korona virüs” salgınına karşı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimince ilçe genelinde ortak kullanım alanları olan okullar, ibadethaneler, parklar, duraklar, otobüs terminallerinde ilaçlama çalışması gerçekleştirilirken, vatandaşların kullanımı için ortak kullanım alanlarına dezenfektan ekipmanları yerleştirildi.

 

İlaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Unutulmamalıdır ki Korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir! Bu nedenle ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarımızı tamamladık” dedi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflı görselle vatandaşları hijyen konusunda dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Oran, “Sevgili Çeşme Ailem! Bir süre virüsten korunmak için tokalaşmayalım, öpüşmeyelim. Kişisel temizliğimize özen gösterelim, hepinizi çok seviyorum. Sağlıklı günler dilerim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.