Başkan Oran’dan Ilıca’ya bir yatırım daha; Yıldız Burnu Rekreasyon Alanı!

Başkan Oran’dan Ilıca’ya bir yatırım daha;  Yıldız Burnu Rekreasyon Alanı!
  • 4 Ağustos 2021 13:20

Ilıca Yıldız Burnu’nunda yıllardır atıl durumda bulunan alana, vatandaşların denize girebileceği, yürüyüş yapıp, bisiklete binebileceği bir Rekreasyon Alanı kazandıran Başkan Oran, “Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri tek tek hayata geçiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. 

Hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Başkan Oran, Ilıca Yıldız Burnu’na yeni bir Rekreasyon Alanı kazandırdı. Ilıca’da 5059 Sokak’ta yıllardır atıl durumda bulunan alana Plaj, yürüyüş ve bisiklet yolu yaparak vatandaşların hizmetine sokan Çeşme Belediyesi, burada ayrıca aydınlatma ve sulama sistemi kurarak peyzaj düzenlemesi yaptı. 

Başkan Oran’dan Ilıca’ya bir yatırım daha;  Yıldız Burnu Rekreasyon Alanı!

 

“Ilıca’ya iade-I itibar kazandıracağız!”

Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için bu alanda ışıklandırmaların arttırıldığını dile getiren Oran, ayrıca güneşlenme terasları ve plaj hizmeti için gerekli tüm çalışmaların da devam ettiğini söyledi. Rekreasyon Alanı’nın halkın kullanımına açıldığını ifade eden Oran, “Ilıca’ya bir iade-i itibar sözümüz vardı, sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın denize girebileceği, yürüyüş yapıp, bisiklete binebileceği, akşamları aileleriyle birlikte deniz havası alabilecekleri çok güzel bir Rekreasyon Alanı’nı Ilıca’ya kazandırdık. Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi

Başkan Oran’dan Ilıca’ya bir yatırım daha;  Yıldız Burnu Rekreasyon Alanı!

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.