Başkan Muhalefeti Böyle Susturdu!

Başkan Muhalefeti Böyle Susturdu!
  • 6 Ocak 2016 09:33

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan başkanlığında gerçekleşen Çiğli Belediye meclisinde, AK Parti Grup Başkanvekili Mesut Demirkaya’nın daha önce girişinin okunduğu Sayıştay Denetim Raporu’nun tamamının okunmasını istemesi damga vurdu. AK Parti kanadından gelen bu istek üzerine, salon gerildi.

AK Partili Demirkaya, raporda yetimin hakkı olduğunu söyledi. Başkan Arslan ise raporun bir önceki toplantıda okunduğunu belirtti. Ancak ikilinin arası yatışmazken, diğer meclis üyeleri de topa girdi.

“ÇİĞLİ’NİN MALLARI GASP EDİLMİŞ”

AK Partili Demirkaya, Çiğli halkının bilmesi gereken konular olduğunu söyleyerek, “Daha önce üst yazıyı okudunuz raporu okumadınız. Burası halkın meclisi, ben halkın hakkını korumak zorundayım. Bu raporda ciddi şeyler var. Çiğli’nin malları gasp edilmiş. Yetimin hakkı var bu raporda. Kimsenin buna hakkı yok. Gereğini yapmanızı bekliyoruz. Başkanım yalansa yalan de” dedi.

“BAŞKAN BENİM, SEN KİMSİN?”

Demirkaya’nın sözünü keserek sert yanıt veren Başkan Arslan, “Biz gerekeni yapıyoruz sen rahat ol. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. 2019’da iktidara geldiğinde sen öyle yaparsın. Burada şov yapma! Gündem belli, konuşursun. Gündemin maddesi olmayan şey tutanağa geçer miymiş ya? Hep bunu yapıyorsun. Büyükşehir meclis üyesisin. Orada kalkıp itiraz etmiyorsun burada kalkıp itiraz ediyorsun. Büyükşehir Meclisi’nde sus pussun. Sen 2019’da iktidara gelemezsin. Çiğli’de oy farkını 50 bine çıkaracağım! Yöneten benim, başkan benim sen kimsin ya? Gelişi güzel konuşma. Bundan sonra gündem dışı konuşanın sözünü keserim. Türkiye kan ağlıyor, gündemi değiştirmeyin. Zamlar mı dersin, fakir fukaranın ölümü mü dersin. Gündemi değiştirip kendinize gündem yaratmayın. Gündeme dönün tamam” şeklinde konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Aybüke’den yaşıtlarına Menemen Oyun Köyü çağrısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.