Başkan Kocaoğlu Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Kocaoğlu Personeliyle Bayramlaştı
  • 1 Temmuz 2016 11:38

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye meclis salonunda büyükşehir belediyesi  personeli ve yönetimi ile bayramlaştı. Bayramlaşmada konuşan Başkan Kocaoğlu ülkenin gündemi ve İzmir ile ilgili mesajlar verdi

Konuşmasında geçtiğimiz gün İstanbul Atatürk Hava Limanında yaşanan terör saldırısını lanetleyerek başlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,“Ülkemiz terör belasıyla boğuşuyor. Her gün gelen şehit haberleri alışkanlık oldu. Haberlere sadece bakıp geçiyoruz. Duyarsızlaştık mı? Toplum nereye evriliyor? Bu konuda hepimiz endişe içerisindeyiz. Ülkemizin geleceğinden, çocuklarımızın geleceğinden çok büyük bir endişeliyiz. Bizlerin birlik beraberlik içerisinde tek vücut olarak teröre karşı durması, terörü lanetlemesi gerekmektedir. Bunu başarabilirsek, başımızı dertten ancak kurtulabiliriz” dedi.

Başkan Kocaoğlu Personeliyle Bayramlaştı

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK”

12 senede çalışanları ile birlikte İzmir’in yerel yönetim anlayışında, belediyecilik anlayışında çok büyük aşama kaydettiklerini dile getiren Kocaoğlu, “Olağanüstü bir başarı ve olağanüstü altyapı hizmeti sunduk. Universiade düzenlenirken protokolün kalacağı tek bir otel vardı. O günü düşündüğümüzde kat ve kat ileri gittiğimizi düşünüyoruz. Sizlerin çalışmalarıyla İzmir dünyada en hızlı büyüyen kentlerden bir tanesi oldu. Türkiye’nin büyüme ortalamasının üstünde gidiyor. Herkesin lokması biraz daha büyüyor. Yeterli değil ama İzmir üzerindeki tozu silkeledi, ayağa kalktı. Sadece belediye hizmetleri ile değil, yerelde kalkınma sorumluluğu ile yürüttüğümüz hizmet anlayışı meyvelerini vermeye başladı. İzmir’deki yerel yönetim anlayışı Türkiye’ye örnek oldu.”

Başkan olduğu dönemde belediyenin yaptığı yatırımları anlatan Kocaoğlu, “Büyük Körfez Projesi ile körfezde tekrar yüzülebilmesi için, katı atık bertaraf tesisi için ve ÇED sürecinde önemli aşama kaydettik. Kültürpark’ı katılımcı yönetim anlayışı ile yenilemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demokrasinin yerelde katılımcı yönetim modeli ile gelişebileceğini ve İzmir’deki uygulamaların ülkemizin demokrasisinin de gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“YIPRATMA POLİTİKASI”

Yerel seçimlere 3 yıllık bir süreç olduğunu hatırlatan Kocaoğlu, şimdiden başladığını iddia ettiği seçim çalışmaları ile yıpratma politikası ve propaganda yapıldığını söyledi. Bu yapılanların hiçbirinden etkilenmeyeceklerini belirten Aziz Kocaoğlu,  “Doğru bildiğimiz, aklı ve bilimi rehber alarak birlikte gerçekleştirdiğimiz projeleri taviz vermeden uygulayacağız. Kentimize layık olmaya çalışacağız. İzmirli hemşerilerimiz 12 yıldır bizden ‘Para yok, yapamıyorum’ diye bir söz duymadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi bugün Türkiye’nin en sağlam finans yapısına sahip kurumlarından bir tanesi oldu. Türkiye’nin en borçlu ilk üç belediyesinden Türkiye’nin en güçlü finans yapısına sahip devlet kurumu haline yine sizin özverili çalışmalarınızla geldik. İzmir’in Türkiye’de üçüncü büyük, ekonomide ise ikinci büyük kenti olarak, kalkınma hedefiyle görevimizi yerine getiriyoruz” dedi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.