Başkan Kılıç’tan Bucalılara aşure ikramı

Başkan Kılıç’tan Bucalılara aşure ikramı
  • 29 Ağustos 2021 08:01

 

BUCA’da aşure kazanları birlik, beraberlik, kardeşlik duygularıyla karıldı. Vatandaşlara aşure ikramı yapan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Aşure bereketini hemşehrilerimizle paylaştık. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Buca Belediyesi, Muharrem ayında geleneksel hale getirdiği aşure ikramını gerçekleştirdi. Bucalıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure ikramına Buca Belediye Başkanı Kılıç’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Hacer Taş, Buca Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar da katıldı.Başkan Kılıç’tan Bucalılara aşure ikramı

Bolluk ve bereketin simgesi aşureyi vatandaşlara kendi elleriyle ikram eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Aşure bereketini hemşehrilerimizle paylaştık. Geleneklerimize sahip çıkarak bugün bizimle olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İkram ettiğimiz aşureler ağız tadıyla daha nice yıllar bir arada yaşamamıza vesile olsun.   Dünya, sevgi ve hoşgörü ile dönsün. Hayrımızı Hâk kabul eylesin. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.