Başkan Kayalar’dan Ankara Çıkarması

Başkan Kayalar’dan Ankara Çıkarması
  • 24 Temmuz 2020 11:52

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Ankara’da ki temasları kapsamında partisinin genel başkan yardımcılarını ziyaret etti.

CHP’nin 37. Olağan Büyük Kurultayı için Ankara’da bulunan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün ile birlikte partisinin genel merkezinde genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

Her şey Menderes için

Dört günlük Ankara programının ilk gününde Başkan Kayalar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Muharrem Erkek, Orhan Sarıbal, Seyit Torun, Veli Ağbaba, Gamze Akkuş İlgezdi ve Yıldırım Kaya ile Genel Başkan Baş Danışmanı Deniz Demir’i ziyaret etti. Menderes için yapılan çalışmalar, ilçenin sorunları ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı ziyaretler ikinci günde de genel başkan yardımcıları ile devam edecek.

Fındıklı ile kardeş şehir

Başkan Kayalar,  görüşmeler sırasında Antalya Kumluca İlçe Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Rize Fındıklı İlçe Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ile de bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımıcısı Yıldırım Kaya’nın önerisiyle Rize’nin tek CHP’li belediyesi olan Fındıklı Belediyesi ile Menderes Belediyesi’nin kardeş belediyesi olması için iki belediye başkanı arasında ilk adım da atıldı.

Menderes’in selamını getirdik

Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Delege olarak yer alacağımız İktidar Kurultayı’mız öncesinde partimizin önde gelen isimleriyle bir araya geliyoruz. Dört günlük Ankara programımızın ilk iki gününü ziyaretlere son iki gününü de kurultayımıza ayırdık. Ziyaretlerimizde genel başkan yardımcılarımızla bir araya geliyor, Menderes’i konuşuyoruz, Menderesli hemşehrilerimizin de selamını iletiyoruz. Yapmış olduğumuz görüşmeler çok olumlu devam ediyor. Menderes’imizde bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra neler yapacağımızı anlatıyor, sorunlar ve çözüm önerileri için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tüm genel başkan yardımcılarımıza kurultay yoğunluğuna rağmen bize zaman ayırdıkları, güzel ilçemize önem gösterdikleri için tüm Menderesli hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Menderes’ten tüm ülkeye

Genel seçimlerde iktidar olacaklarına inandıklarını kaydeden Başkan Kayalar, “ Örgüt olarak hazırız. İktidar Kurultayımızla birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde, yerel seçimlerde Menderes’te yakaladığımız başarıyı genel seçimlerde de yakalamak adına aşkla çalışmalarımıza devam edecek ve halkın iktidarında güzel günleri hep birlikte yaşayacağız ” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’

Hazırız mesajı

Örgüt olarak Menderes’te yaptıkları çalışmaları anlatan CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün de, “ Yerel seçimlerde Menderes’e gelen bahar devam ediyor. Sıra genel seçimlerde ülkeye bahar getirmeye geldi. Bunun içinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde İktidar Kurultayımızda belirlenecek kadrolar ile canla, başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. CHP Menderes örgütü olarak biz hazırız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.