Başkan Kayalar Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Başkan Kayalar Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti
  • 18 Haziran 2020 10:49

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. İlçe için yapılan hizmetleri anlatan Başkan Kayalar, Menderes’in simgesi olan nazar boncuğundan yapılmış el yapımı sehpayı da Kılıçdaroğlu’nu hediye etti.

Çalışmalar hakkında bilgi              

Ziyaretle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde ilçemiz için yapmış olduğumuz derman belediyeciliğiyle ilgi bilgi verdik. Görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına neler yaptığımızı kendisine anlattık. Vatandaş odaklı çalışmalarımız kendisini memnun etti. Koronavirüs mücadelemizde neler yaptığımızla ilgili de genel başkanımıza bilgi aktardık. Menderes’e getirdiğimiz baharı genel başkanımızdan aldığımız destek ile sürdürüyoruz. Kendisinin, ilçemize göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizi çok mutlu etti ” dedi.

Başkan Kayalar Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Teşekkür etti

CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nın satın alınması konusunda Kılıçdaroğlu’nun büyük destek verdiğini kaydeden Başkan Kayalar, “Partimizin ilçe başkanlığı çok kısa süre önce yeni yerine taşınmıştı. Bu süreçte de ilçe başkanlığımızın tapusunu partimize kazandırmak istedik. Bu isteğimizi de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu geri çevirmedi ve kendisinin büyük desteğiyle ilçe binamızı satın almış olduk. Kendisine verdiği büyük destek için teşekkür ederim” dedi.

Hazırız mesajı

CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün ise, “ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilçe başkanlığı olarak yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık, örgüt olarak gelecek seçimlere hazır olduğumuzun da mesajını verdik. İlçe başkanlığımızın tapusunun partimize kazandırılması konusunda verdiği büyük destek içinde kendisine CHP Menderes örgütü adına teşekkürlerimizi sunduk” ifadelerini kullandı.

Başkan Kayalar Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.