Başkan Karakayalı, Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Başkan Karakayalı, Muhtarlarla Yemekte Buluştu
  • 21 Ekim 2019 10:10

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede birlikte görev yaptığı muhtarlar onuruna yemek düzenledi. Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Karakaya’lı ‘’ Kemalpaşa için hepimizin kalbinde bir hizmet ateşi yanıyor. Sizlerin de desteğiyle Kemalpaşa’da her şey çok güzel olacak’’ dedi.

 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçede birlikte görev yaptığı muhtarlarla düzenlenen yemekte buluştu. Kemalpaşa Belediyesine ait olan Göl Park restoranda düzenlenen yemeğe Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcı Hasan Ali Oray, Başkan Yardımcıları Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, Yusuf Kurt ve Kemalpaşa’nın 49 mahallesinin muhtarları katıldı.

Başkan Karakayalı, Muhtarlarla Yemekte Buluştu

‘’HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Davete katılan tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ‘’ Siz muhtarlarımız demokrasimizin çekirdeği halk ile en yakın temas sağlayan önemli kişilersiniz. Amacımız halkımıza hizmet etmek, Bizlere halkımıza hizmet etme fırsatı yarattığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Görevde olduğumuz süre içerisinde imkanlarımız dahilinde elimizden ne geliyorsa Kemalpaşa Belediyesi olarak sizin ve halkımızın hizmetindeyiz’’ dedi. Daha sonra mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Başkan Karakayalı sorunları not alarak en kısa sürede bu sorunların giderilmesi için başkan yardımcılarına gerekli talimatları verdi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.