Başkan İduğ’dan çalışanlara bayram müjdeleri

Başkan İduğ’dan çalışanlara bayram müjdeleri
  • 3 Haziran 2019 10:04
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı öncesinde çalışanlarla bayramlaştı. “Sizlerle birlikte çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum” diyen Başkan İduğ, işçilere yapılan zammın ardından memurlara da müjde verdi. Yetkili sendika ile devam eden görüşmeler çerçevesinde 310 memura 750’şer TL olmak üzere yılda 4 kez ikramiye verileceğini açıkladı. Verimillik için çalışma koşullarının iyi olması gerektiğini vurgulayan Başkan İduğ, müdürlük sayısını azaltacaklarını ve dağınık yerlerde olan müdürlükleri Merkez Pazaryeri’nin ikinci katında toplayacaklarını söyledi. Daha önce projelendirilen yeni hizmet binasının maliyetinin 150 milyon TL olduğuna dikkat çeken Dr. Mustafa İduğ, “Bu para Bornova’ya hizmet için Belediyemizin kasasında kalacak. Doğrudan halkımızın yararına yapılacak yatırımlar için kullanılacak” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla önce Temizlik İşleri, ardından Fen İşleri Şantiyesi ardından Büyük Park’taki Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Başkan İduğ, tüm personelin tek tek elini sıkarken dayanışma mesajları verdi. İduğ, “Birlik beraberliğimiz bozulmasın. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı tüm meclis üyelerimizle birlikte büyük bir onur duyuyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

 Memurlara yılda dört ikramiye

Nisan Ayı’nda imzalanan toplu sözleşme ile kadrosu BORBEL AŞ’de olan 1.432 çalışanın maaşlarına yüzde 26 zam yapan Başkan İduğ, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki buluşmada memurlara bayram müjdesi verdi. İduğ, yetkili sendika ile devam eden görüşmeler çerçevesinde Bornova Belediyesi’nde çalışan 310 memura 750’şer TL’den olmak üzere yılda 4 kez ikramiye verileceğini açıkladı.

 Mutlu bir şekilde çalışmanızı önemsiyoruz

Mümkün olduğunca birimleri ziyaret edip, tüm personeli yakından tanımaya çalıştığını söyleyen Başkan İduğ, “Mutlu bir şekilde çalışmanız için fiziki şartlarınız da dahil herşeyin uygun olması gerekiyor. Bu anlayışla talebiniz üzerine yüz okuma sistemini kaldırdık. Ziyaretimize gelen otistik bir çocuğumuzun istediğini de dikkate alarak hizmet binanımızın hastaneyi anımsatan soğuk rengini sıcak renklerle değiştirdik” diye konuştu.

Verimlilik için müdürlük sayısı azalacak

Müdürlüklerin farklı yerlerde olmasının personelin işini de zorlaştırdığını vurgulayan Başkan İduğ, “Daha verimli bir şekilde çalışmak için 36 olan müdürlük sayımızı 28’e düşürmeyi planlıyoruz. Bazı müdürlükleri birleştireceğiz. Şu anki hizmet binamızda 15-16 müdürlük olacak. Kalan dağınık haldeki müdürlükeri de Merkez Pazaryeri’nin ikinci katına taşıyacağız. Böylece yeni hizmet binası için 150 milyon TL harcamayacağız. Bu para Bornova’ya hizmet için Belediyemizin kasasında kalacak. Doğrudan halkımızın yararına yapılacak yatırımlar için kullanılacak” dedi.

Fotoğrafaltı:

Başkan Mustafa İduğ, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile personelle bayramlaştı.

Bornova Belediyesi Basın Bürosu İletişim Numarası:

Telefon: 0 (232) 999 29 29

NOT: Basın bültenlerimizle ilgili video görüntüsü yukarıdaki ‘ftp’ adreslerimizden indirilebilir. Haberimiz gazete formatının yanısıra televizyon haberi şeklinde de yazılarak servis edilmiştir

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Maratonİzmir” için geri sayım başladı

TV FORMATI

T.C

BORNOVA BELEDİYESİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Video FTP: http://bornova.bel.tr/basin/video/

BAŞLIK: Başkan İduğ’dan çalışanlara bayram müjdeleri

CAM SPİKER(ANONS)

BORNOVA BELEDIYE BAŞKANI DR. MUSTAFA İDUĞ, RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESINDE ÇALIŞANLARLA BAYRAMLAŞTI. “SIZLERLE BIRLIKTE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK BIR ONUR DUYUYORUM” DIYEN BAŞKAN İDUĞ, IŞÇILERE YAPILAN ZAMMIN ARDINDAN MEMURLARA DA MÜJDE VERDI. YETKILI SENDIKA ILE DEVAM EDEN GÖRÜŞMELER ÇERÇEVESINDE 310 MEMURA 750’ŞER TL OLMAK ÜZERE YILDA 4 KEZ IKRAMIYE VERILECEĞINI AÇIKLADI. VERIMILLIK IÇIN ÇALIŞMA KOŞULLARININ IYI OLMASI GEREKTIĞINI VURGULAYAN BAŞKAN İDUĞ, MÜDÜRLÜK SAYISINI AZALTACAKLARINI VE DAĞINIK YERLERDE OLAN MÜDÜRLÜKLERI MERKEZ PAZARYERI’NIN IKINCI KATINDA TOPLAYACAKLARINI SÖYLEDI. DAHA ÖNCE PROJELENDIRILEN YENI HIZMET BINASININ MALIYETININ 150 MILYON TL OLDUĞUNA DIKKAT ÇEKEN DR. MUSTAFA İDUĞ, “BU PARA BORNOVA’YA HIZMET IÇIN BELEDIYEMIZIN KASASINDA KALACAK. DOĞRUDAN HALKIMIZIN YARARINA YAPILACAK YATIRIMLAR IÇIN KULLANILACAK” DEDI.

VTR- ALTSES(PERFORE)

EFEKT…

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ramazan Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı. Belediye çalışanlarıyla önce Temizlik İşleri, ardından Fen İşleri Şantiyesi ardından Büyük Park’taki Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Başkan İduğ, tüm personelin tek tek elini sıkarken dayanışma mesajları verdi.

SES: “Birlik beraberliğimiz bozulmasın. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Sizlerle birlikte çalışmaktan dolayı tüm meclis üyelerimizle birlikte büyük bir onur duyuyoruz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum”

Nisan Ayı’nda imzalanan toplu sözleşme ile kadrosu BORBEL AŞ’de olan 1.432 çalışanın maaşlarına yüzde 26 zam yapan Başkan İduğ, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki buluşmada memurlara bayram müjdesi verdi.

SES:Başkan İduğ’dan…

Başkan İduğ,  mümkün olduğunca birimleri ziyaret edip, tüm personeli yakından tanımaya çalıştığını söyledi.

SES: “Mutlu bir şekilde çalışmanız için fiziki şartlarınız da dahil herşeyin uygun olması gerekiyor. Bu anlayışla talebiniz üzerine yüz okuma sistemini kaldırdık. Ziyaretimize gelen otistik bir çocuğumuzun istediğini de dikkate alarak hizmet binanımızın hastaneyi anımsatan soğuk rengini sıcak renklerle değiştirdik”

EFEKT…

Müdürlüklerin farklı yerlerde olmasının personelin işini de zorlaştırdığını vurgulayan Başkan İduğ, dağınık haldeki müdürlükeri de Merkez Pazaryeri’nin ikinci katına taşıyacaklarını ifade etti.

SES: “Daha verimli bir şekilde çalışmak için 36 olan müdürlük sayımızı 28’e düşürmeyi planlıyoruz. Bazı müdürlükleri birleştireceğiz. Şu anki hizmet binamızda 15-16 müdürlük olacak. Kalan dağınık haldeki müdürlükeri de Merkez Pazaryeri’nin ikinci katına taşıyacağız. Böylece yeni hizmet binası için 150 milyon TL harcamayacağız. Bu para Bornova’ya hizmet için Belediyemizin kasasında kalacak. Doğrudan halkımızın yararına yapılacak yatırımlar için kullanılacak”

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Haber metnine göre ilgili detaylar

Bornova Belediyesi Basın Bürosu İletişim Numarası:

Telefon: 0 (232) 999 29 29

NOT: Basın bültenlerimizle ilgili video görüntüsü yukarıdaki ‘ftp’ adreslerimizden indirilebilir. Haberimiz gazete formatının yanısıra televizyon haberi şeklinde de yazılarak servis edilmiştir

12 Ek
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.