Başkan İduğ: “O, yaptıkları ile sonsuza dek yaşayacak”

Başkan İduğ: “O, yaptıkları ile sonsuza dek yaşayacak”
  • 10 Kasım 2020 12:04

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82. yılında, Bornova’da saygı, sevgi ve özlemle anıldı.

Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki anma töreninde Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Garnizon Komutanı Temsilcisi Tuğgeneral Halil Ünver ile siyasi parti ve dernek temsilcileri Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bornova’da da hayat durdu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Türkçe Öğretmeni Ayla Ünal günün anlam önemini belirten bir konuşma yaptı. 5. Sınıf öğrencisi Ada Girengir ise Cahit Külebi’nin Atatürk Ağıt adlı şiirini okudu. Pandemi kurallara uygun şekilde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen anma törenine motosiklet grupları da katıldı.Başkan İduğ: “O, yaptıkları ile sonsuza dek yaşayacak”

Atatürk’ün başta Türkiye Cumhuriyet’in kurulması olmak üzere yaptıkları ile sonsuza dek yaşayacağını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Her zaman Atamızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Devrimlerinin bekçisi olacağız. O’nun izinde, akıldan ve bilimden taviz vermeden Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız. Büyük Önderimizi sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” diye konuştu. Başkan İduğ: “O, yaptıkları ile sonsuza dek yaşayacak”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.