Başkan Gümrükçü’den satranç kursiyerlerine ziyaret

Başkan Gümrükçü’den satranç kursiyerlerine ziyaret
  • 20 Temmuz 2019 16:21

Çiğli Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında başlattığı kursların eğitimini hız kesmeden sürdürüyor.  Açılan satranç kursuna yoğun ilgi yaşanırken, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü satranç kursiyerlerini ziyaret etti.

Başkan Gümrükçü'den satranç kursiyerlerine ziyaret

İlçede yaşayan bireylere sosyal aktivite alanları yaratmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan satranç kursları, faaliyetlerine deneyimli eğitmenler aracılığıyla devam ediyor. Çocuklar ve gençler başta olmak üzere down sendromlu gençlerin de katıldığı satranç kursları, cuma günleri 10:00 ile 15:30 saatleri arasında eski belediye binasında veriliyor.

Başkan Gümrükçü'den satranç kursiyerlerine ziyaret

SENEM İLE MAÇ YAPTI

Başkan Gümrükçü’nün ziyaret ettiği ve müsabakaları izlediği kurslarda çekişmeli ve eğlenceli anlar da yaşanıyor.  Başkan Utku Gümrükçü ile girdiği maçı kazanan down sendromlu Senem’in mutluluğu görülmeye değerdi. Kursiyerler ve ebeveynlerin memnuniyetlerini dile getirdikleri bu hizmet ile Çiğli Belediyesi, vatandaşlardan takdir topluyor.

ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLİYORUZ

Başkan Utku Gümrükçü, çeşitli branşlarda açılan yaz spor okullarına yoğun ilgi yaşandığını belirterek, özellikle satranç kursuna çocukların büyük keyifle devam ettiğini belirtti. Çocukların birçok yönden gelişimine katkı sunan satranç kurslarına down sendromlu gençleri de kabul ettiklerini belirten Başkan Gümrükçü, “Çocuklarımızın sosyalleşmesini ve gelişimlerine katkı sunulmasını amaçlıyoruz. Down sendromlu gençlerimizi de aramızda görmek istedik. Satranç kursumuza katılıyorlar. Onların da sosyalleşmesi bizim için önemli” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.