Başkan Eriş, “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” dedi  

Başkan Eriş, “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” dedi   
  • 4 Kasım 2019 11:31

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen kampanyaya hijyenik maske takarak destek verdi. Lösemi tedavisinde moral desteğinin önemine vurgu yapan Eriş, “Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onlar bizim gerçek kahramanlarımız” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde yurt genelinde düzenlenen “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” farkındalık etkinliğine hijyenik maske takarak destek verdi.

Başkan Eriş, “Farkındalığımızı artırarak, çocuklarımızın yanında olduğunu hissettirerek bir umut olabiliriz. Her yıl ülkemizde konulan kanser teşhislerinin yüzde 1,5’ini lösemi oluşturuyor. Bu konudaki duyarlılığımızı artırmanın yanında bu hastalıkla mücadele edenlerin de yanında olmamız, moral vermemiz gerekiyor. Bu konuda LÖSEV’in önemli çalışmaları var. Hepimizin böyle yararlı çalışmalara destek vermesiyle umudu hep birlikte büyütebiliriz. Lösemili çocuklarımız bizim gerçek kahramanlarımızdır. Biz de daima kahramanlarımızın yanındayız” dedi.

Başkan Eriş, “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” dedi   

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.