BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL’DEN TEDBİR VE UMUT ÇAĞRISI

BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL’DEN TEDBİR VE UMUT ÇAĞRISI
  • 31 Mart 2021 08:27

 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel artan koronavirüs vakalarına bağlı olarak İzmir’in yüksek riskli iller içinde yer alması sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ceritoğlu Sengel, video mesajında vatandaşlara gerekli tedbirlere uymaları konusunda çağrıda bulundu.

Açıklamasında koronavirüs vakalarındaki artışa dikkat çeken Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Dün itibariyle açıklanan veriler dâhilinde ne yazık ki, turuncudan maviye döneceğimizi umut ederken, kırmızıya döndüğümüzü öğrendik. Nereden baksanız 1.5 yıldan beri koronavirüs ile mücadele ediyoruz. Biliyorum artık sizler de sıkıldınız. Artık daha özgür olmak istiyorsunuz, dışarı çıkmak istiyorsunuz.  Ve o maskeleri takmak istemiyorsunuz. Ancak bir an önce bu sürecin bitmesi ve normalleşebilmemiz için maske, mesafe ve hijyen kurallarına bire bir riayet etmemiz gerekiyor” dedi.

Efes Selçuk dâhilinde de koronavirüs vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Ceritoğlu Sengel; “Belediyemiz bünyesinde birçok arkadaşımız şu an koronavirüs ile mücadele ederken, kimileri de temaslı oldukları için karantina süreçlerini yaşıyorlar. Ancak umudumuzu kaybetmiyoruz. Sağlıklı günlere kavuşmak adına gerekli tüm kurallara riayet ermeliyiz. “Başkaları uymuyor ki” diyebilirsiniz ama hepimiz kendimizden mesulüz. Maddi manevi olarak çok daha güzel günlerde buluşmak ümidiyle kendinize çok iyi bakın. Sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.