Başkan Batur’a İYİ ziyaret

Başkan Batur’a İYİ ziyaret
  • 10 Haziran 2019 17:17
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç’i makamında ağırladı. Konuklarının tebriklerini ve başarı dileklerini kabul eden Batur, seçimin ardından hızla çalışmaya başladıklarını belirterek, “Konak’taki değişimi yakında herkes hissedecek” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç’le birlikte Konak Belediye Başkanı CHP’li Abdül Batur’a nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde rekor bir oyla Konak Belediye Başkanı seçilen Batur, makamında ağırladığı konuklarının tebriklerini ve başarı dileklerini kabul etti.

Çıray ve Kırkpınar, Başkan Batur’un uzun yıllardır sürdürdüğü belediyecilik hizmetlerini ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgularken, Başkan Batur da Millet İttifakı ortağı, geçmişi uzun yıllara dayanan dostlarını Konak Belediyesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Batur’a İYİ ziyaret

Batur, “Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Seçim öncesi ve sonrasında her zaman İYİ Parti’nin desteğini hissettik. Örnek bir birliktelik ve dayanışma sergilediğimizi düşünüyorum. Bu dayanışmanın bundan sonraki süreçlerde de devam etmesini temenni ediyorum. Konak’ta görevi devraldığımız andan itibaren şehrimiz için çalışmaya başladık. Konaklı hemşehrilerimiz bizden hizmet bekliyor. Biz de şehrimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Belediyemizin tüm birimlerinde de çalışanlarımız aynı duyarlılıkla hizmetini sürdürüyor ve sürdürecek. Konak’taki değişimi yakında herkes hissedecek” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.