Başkan Atila’dan Bornovalılara Müjde

Başkan Atila’dan Bornovalılara Müjde
  • 7 Aralık 2015 14:48

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde görüyor. Atatürk Mahallesi Muhtarı Pakize Namdar ile İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamaturp ile çalışmaları izleyen Atila, fen, temizlik ve tesisler müdürlüğü ile muhtarlar masası yetkililerinin de yer aldığı mahalle gezisinde ihtiyaç duyulan pazaryeri, düğün salonu, park ve spor alanı gibi yatırımların nerede, ne şekilde yer alacağını konuştu. Başkan Atila, görüş ve önerileri dinledi.

Başkan Atila'dan Bornovalılara Müjde

Düğün Salonu ve Kapalı Pazaryeri müjdesi

Başkan Olgun Atila, Atatürk Mahallesi’nde temel kazı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen iki katlı düğün salonunun yapılacağı alanda incelemelerde de bulundu. 1600 metrekarelik çok amaçlı düğün salonunun temelini önümüzdeki günlerde atacaklarını söyleyen Atila, “Tesis, sadece düğünler değil, diğer özel günlerde de kullanılacak şekilde çok amaçlı olarak hizmet verecek. Her bir katında 300 kişi kapasiteli düğün salonu, bodrum katında ise otopark bulunacak” dedi.

Atatürk Mahallesi’ne ikinci kapalı pazaryeri müjdesi veren Başkan Atila, Seyit Şanlı Lisesi’nin üst sokağındaki açık pazayerini kaldırıp daha modern bir pazaryeri yapacaklarını söyledi.

İnönü Mahallesi’ndeki mevcut pazaryerinin de üzerini daha modern hale getireceklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Muhtar Necla Yamaturp’a aynı mahallede bulunan toprak sahanın suni çimle kaplanması için İzmir Büyükşehir Belediyesi nezdinde gerekli girişimleri yapacakları sözünü verdi.

Bornovayı birlikte geleceğe taşıyoruz

İki kadın muhtar, talepleri doğrultusunda mahallelerinde önemli çalışmalar yapıldığı ifade ederek, Bornova Belediyesi’ne ve Başkan Atila’ya teşekkür etti.

Muhtarların yanısıra vatandaşlarla da bir araya gelen, kahvede onlarla birlikte çay içip sohbet eden Başkan Olgun Atila, “Vatandaşların görüşlerini almadan yapacağımız hiçbir yatırım gerçek anlamda amacına ulaşmaz. Bugün de bir çok mahallemizde olduğu gibi bunun için buradayız. Çünkü Bornova bizim, hepimizin evi” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.