Başkan Atila Esnafın Yanında

Başkan Atila Esnafın Yanında
  • 23 Ocak 2016 11:28

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’da faaliyetlerini sürdüren esnaf kredi ve kefalet kooperatiflerinin genel kurullarına katıldı. Başkan Atila, esnafın bir ülkenin ekonomisinin temel direklerinden biri olduğunu belirterek Bornova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi

 Bornova’da geçen hafta içinde Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Merkez Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, İzmir Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi ile Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  genel kurullarını yaptı.

 Ortak projeler

Esnafın kalkınmasına ve ekonomik hayattaki varlığını sürdürmesine katkı sağlamak için başta Dost Kart olmak üzere çeşitli projeler üreten ve işbirliği anlaşmalarıyla birlikte çalışmalar yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, esnaf kooperatiflerinin genel kurullarına katıldı.

Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nun seçiminde mevcut Başkan Kemal Yaman katılan 500 ortağın oylarının tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Başkanlığını Reşat Gençtürk’ün yaptığı Merkez Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu’nda üst birliğe gönderilecek temsilciler seçimler belirlendi.

İzmir Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda 2015 yılı faaliyet ve denetim raporları ortakların onayına sunuldu. Mehmet Semerci’nin başkanlığını yürüttüğü Kooperatifin çalışmaları ve raporları oybirliği ile kabul edildi.

Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kanöz,

125 oyla yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim kurulu belirlendi.

Başkan Atila Esnafın Yanında

Esnaf ülkenin temel direği

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Esnaf ülkemizin ekonomisinin temel direğidir. Hepbirlikte daha çok çalışarak ülkemizin üretimine katkı sunmamız gerekiyor. Elele verip hem kentimizi de ülkemizi de adım adım ileri götürmemiz gerekiyor. Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Başkan’ı Kemal Yaman’a, Merkez Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Reşat Gençtürk’e , İzmir Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Semerci’ye ve Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kanöz’e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.