Başkan Aksoy’dan çocuklara yeni yıl hediyesi

Başkan Aksoy’dan çocuklara yeni yıl hediyesi
  • 27 Aralık 2019 18:16

Menemen Belediyesi, çocukların gönlünce eğlenebilmesi amacıyla Menemen Şehir Parkı içine rengarenk bir oyun grubu kurdu.

 

Çocuk dostu kent olma hedefiyle çocuklara yönelik projeler üreten Menemen Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Menemen Şehir Parkı içine yeni bir oyun grubu kurdu. Açılışını parka gelen çocukların yaptığı oyun grubu ile çocuklar güvenli bir şekilde eğlenceli vakit geçirebilecekler.

Menemen içindeki en merkezi ve büyük park olan Menemen Şehir Parkı, çocukların oyun oynamak için çokça tercih ettikleri bir park. Daha önce ilçenin birçok parkına ve okul bahçelerine de oyun grupları kuran Menemen Belediyesi, en büyük ve donanımlı oyun grubunu Şehir Parkı içine kurmuş oldu.

Başkan Serdar Aksoy: “Çocuklarımızın oyun vakitlerini güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini istiyoruz”

“Her şey çocuklarımız için” diyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Onların sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyümeleri için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Bu zamana kadar çocuklar için birçok çalışmamız oldu. Çocuk oyun evlerinden, açık halk kütüphanelerine, kurduğumuz birçok oyun grubuna kadar. Şehir Parkı’nda yaptırdığımız yeni çocuk oyun grubu ile Menemen merkezde yaşayan çocuklarımızın oyun vakitlerini güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini istiyoruz” dedi.

Başkan Aksoy’dan çocuklara yeni yıl hediyesi Başkan Aksoy’dan çocuklara yeni yıl hediyesi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.