Başbakan’a ‘Hayır’lı karşılama

Başbakan’a ‘Hayır’lı karşılama
  • 11 Nisan 2017 17:30

İzmir programını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, Gaziemir’deki mitingin ardından parti otobüsüyle Buca’ya geçti. Buca’da kalabalık bir grup, Yıldırım’ı caddenin iki yanındaki kaldırımlarda karşıladı. Yıldırım, kaldırımdakileri el sallayarak selamladı. Bu sırada bir grup, el sallayan Başbakan Yıldırım’a, üzerinde ‘Hayır’ yazan CHP’nin seçim afişlerini gösterdi. Başbakan Yıldırım bu sırada gülümseyerek el sallamaya devam etti.

Başbakan Binali Yıldırım, referanduma yönelik çalışmalarını sürdürdüğü sırada Buca’da protesto edildi.

“Hayır” kampanyasının sürdürüldüğü “Demokrasi ve Hayır Evi”nin önünden partisinin seçim otobüsüyle geçer, vatandaşlara el sallarken, birden karşısına çıkan yüzlerce Bucalı tarafından protesto edildi.

‘HAYIR’ YAZAN DÖVİZLERİ TAŞIDILAR

Ellerinde “hayır” yazılı dövizler taşıyan Buca halkı, Yıldırım’ı gözden uzaklaşana kadar protesto etti.

Başbakan Binali Yıldırım daha önce de “Artık hastaneler o kadar şirin hale geldi ki, vatandaşlar oğullarını, kızlarını evlendirmek için gidiyorlar. Acil servisler artık sadece sağlık hizmeti vermiyor, yuva kurmak için de hizmet veriyor” sözleri nedeniyle sağlık sektörü temsilcileri tarafından protesto edilmişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.